HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : Golf in het Buitenland : Golf in Belgie

Links:
In België op een half uur ten zuidoosten van Brussel ligt een mooi Best Western hotel. Hotel de New Olives is een heel gezellig driesterren hotel waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Het hotel ligt op zes kilometer van Namen (Namur) en is gelegen in een rustige, groene omgeving.
Cleydeal Golf is gelegen aan de A12 te Aartselaar in een bosrijke omgeving met een historisch karakter. U heeft uitzicht op een kasteel uit de veertiende eeuw. De totale oppervlakte van Cleydeal Golf bedraagt 60 ha waarvan de eerste 9 holes in een oud bosrijk gedeelte liggen
In Spa ligt het mooie Dorint Spa-Balmoral hotel te midden van heuvels en bossen. De ruime kamers die wij voor u reserveren zijn van alle gemakken voorzien.
De baan bestaat uit 18 holes, ontworpen door Gary Player. Tevens beschikt het complex over een driving range van 250 meter, een putting green, een oefenbunker met chipping green en drie oefenholes.
Located 10' away from Brussels, in the marvellous countryside of Ittre and Nivelles, "Golf Château de la Tournette" offers an oasis of charm and calm thanks to its unique landscape and natural environment.
Dichtbij de prachtige golfbanen Five Nations en Durbuy vonden wij een zeer luxe kasteel. Het Château d'Hassonville is een prachtig kasteel dat is gesitueerd op een oorspronkelijk jachtdomein. Het was volledig ingericht naar de wensen van zonnekoning Lodewijk XIV.
Het is nochtans nutteloze om ver weg gaan: deze intact gebleven oase van natuur bevindt zich nauwelijks in 20 km van Brussel, in de omgeving van de Leeuw van Waterloo.De keizer bezit een bevoorrechte plaats die aan het plezier van de sport die van de ontheemding en de ontspanning toevoegt.


Verwante rubrieken:
  • Golf in het Buitenland

  • Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegenAls startpagina!