HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : Golf in het Buitenland : Golf in Frankrijk

Links:
Cap d'Agde wie kent deze schitterende kustplaats in Zuid-Frankrijk niet? Wij selecteerden voor u het Hotel du Golf en dat klinkt natuurlijk al veelbelovend!!!.
In Bretagne ten oosten van Rennes hebben wij een prachtig volledig gerenoveerd château ontdekt voor de verwende golf(st)er. Château des Tesnières heeft 2 royale kamers en 4 suites met een afzonderlijke salon in een torenkamer. Alle kamers hebben een grote luxe badkamer, satelliet TV, mini Hifi, een kluisje, badjassen, slippers, haardroger en Rituals badproducten.
Op slechts 500 kilometer rijden van Breda ligt het prachtige domein van Château d’Augerville waar u ook zonder GVB welkom bent.
Op 25 kilometer ten westen van Dijon vonden wij het fantastische château hotel Château de Chailly. Dit historische monument is omgetoverd tot één van de meest luxueuze hotels in de Bourgogne.
Op ongeveer 65 kilometer ten noordwesten van Parijs hebben wij voor u het schitterende Golfhotel de Rebetz geselecteerd.
In het zuidoosten van Frankrijk op ongeveer een uur rijden boven Marseille ligt een schitterend golfhotel. Het hotel ligt op de golfbaan van Grand Avignon en bevindt zich op slechts tien minuten van het centrum van de bekende stad Avignon.
In het zuidwesten van Frankrijk op zeer korte afstand van de Pyreneeën hebben wij weer een schitterend arrangement voor u. Het Château de Meracq is dat kasteel dat je zoekt om heerlijk te overnachten of om eens een week lekker bij te komen.


Verwante rubrieken:
  • Golf in het Buitenland

  • Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegenAls startpagina!