HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : Golfles : Beginners

Links:
Via een uniek concept leert u met FASTGOLF in 10 eenvoudige lessen hoe een perfecte moderne golfswing uit te voeren. Vanaf de grip, houding, take-away, backswing tot aan de downswing wordt in een prettig, voor iedereen te volgen, tempo de perfecte golfswing aangeleerd. Door een uitgekiende lesmethode en door veel tijd aan alle belangrijke onderwerpen te besteden bouwt u snel en doeltreffend een perfecte golfswing op.
Als er ooit een moment is om de stap te wagen tot Teaching Golfprofessional dan is dat nu. Er is een ware golfbeweging in Nederland, na een periode van groei kunnen we bijna spreken van een explosie, de snelst groeiende sport van Nederland. Veel mensen besluiten om het geheim van het golfspel te gaan ontdekken en u kunt degene zijn die deze mensen het spel gaat leren.
Welkom op de meest kwalitatieve golfles site van Nederland. Via deze site kun je voor het hele land golfles aanvragen. Voor beginners GVB halen en voor meer gevorderden spelers handicap halen of verlagen. Sinds oktober 2008 kunnen wij ook uw NGF handicap online registreren bij de NGF. Bovendien organiseren wij diverse golfevenementen en golfreizen


Verwante rubrieken:
  • Golfles
  • Home | Uw site toevoegenAls startpagina!