HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : Golfles : GVBexamen

Links:
Momenteel zijn de opleidingen van de ANWB Golfschool beschikbaar op zeven locaties door heel Nederland, en we verwachten dit aantal op zeer korte termijn uitgebreid te hebben naar twintig locaties. De doelstelling is om een landelijk dekkende golfschool draaiende te hebben die enthousiaste golfers van alle leeftijden in heel Nederland naar een hoger niveau brengt.
De Dutch Golf Academy is ontstaan om het hele jaar door lessen en begeleiding te bieden in het grootste indoor golf centrum van Nederland. De voordelen van indoor is dat u zowel overdag als in de avond onder dezelfde comfortabele omstandigheden kunt trainen op mooie greens en fantastische chip en bunker faciliteiten. Op de range en simulatoren kunt u werken aan uw swing.
De Texelse golfschool verzorgt naast (individuele) golflessen ook complete scholingsprogramma's en speciale arrangementen voor zowel de beginnende als gevorderde golfspeler. In de ruim gesorteerde golfshop kunt u golfmaterialen huren of kopen
De GVB & Handicap cursussen en clinics worden door het hele land gegeven in samenwerking met verschillende golfbanen. De professionals van GVB & Clinics zijn opgeleid door de NPGA zodat u verzekerd bent van optimale kwaliteit en u op een verantwoorde wijze de golfbeginselen, swing, pitchen, chippen en putten, worden aangeleerd
Dit is de site waar u, als beginnende golfer, alles kunt vinden om dit leuke spelletje te leren.
Het GVB-examen bestaat naast de gvb theorie ook uit een praktijk gedeelte. Op onze website kunt u het gvb-theorie gedeelte oefenen met uiteraard de originele NGF vragen. Met de online GVB theorie cursus heeft u geen boeken meer nodig. De cursus is bevendien voorzien van interactieve middelen zoals filmpjes en animaties om de lesstof en vragen zo duidelijk mogelijk te maken.
Het GVB (golf-vaardigheidsbewijs) is een eerste vereiste om te mogen golfen in Nederland, het GVB-examen bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte.


Verwante rubrieken:
  • Golfles

  • Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegenAls startpagina!