HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : Golfles : Golfswings

Links:
Vanaf nu staat alle apparatuur waar de professionals op de PGA tour mee trainen ter beschikking voor elke Nederlandse amateur. Kom eens langs en leer snel de perfecte swing aan. Blader door de pagina's op deze website om meer te weten te komen over onze apparatuur. En neem gerust je eigen pro mee!
De bal toppen, slicen of in de grond slaan. Kortom, we kennen allemaal de gevolgen van een niet- constante houding en slag. Uw golfpro leert u de correcte houding en uiteindelijk moet u zelf, na veel oefenen en tijd, een constante golfswing leren. De Golf Swing Improver is speciaal ontwikkeld als hulpmiddel om uw golfswing te verbeteren en om het leerproces te versnellen
Voor enthousiaste golfers die meer plezier aan het spel willen beleven heeft Swingsport zich gespecialiseerd in golf oefenmateriaal (learning and training aids). In tegenstelling tot de meeste shops, ligt bij ons de nadruk op adviseren en beschikbaar stellen van trainingsmateriaal welke u zal helpen onderdelen van uw techniek te verbeteren.
Op mijn website vindt u alle informatie over mijn golflessen, lesgeld, Golfbaan Haarlemmermeersche, de "GVB&Play!" cursus, The Setford Challenge (wie durft?), muscle memory, Training Aids, mijn sponsors, lessenpakketten, het GVB examen, goede golf-tips en natuurlijk de Setford Swing System. Ik heb een eenvoudige methode ontwikkeld van swing opbouw die uitermate succesvol is gebleken.


Verwante rubrieken:
  • Golfles
  • Home | Uw site toevoegenAls startpagina!