HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : Golfprofessional : Golflessen

Links:
Golfpark 'de Biltse Duinen' is geen gewoon golfpark maar een golfpark met een bijzondere historie. Het terrein waar u tegenwoordig 'in de natuur' tussen de bomen de golfsport beoefent, bevond zich tot 1980 een natuurbad.
De World Golf Teachers Federation is in 1989 opgericht en zet zich in voor het opleiden en certificeren van Golf Teaching Professionals. Vandaag de dag is de WGTF de grootste organisatie van Golf Teaching Professionals in de wereld met 20.000 leden en 35 nationale organisaties wereldwijd. Sinds 1999 bestaat in Nederland de Dutch Golf Teachers Federation.
De lessen bestaan uit een instructie via foto's en begeleidende tekst. Ook kunt u de gehele les terugzien via verschillende films in verschillende formaten.
Golfles.com is een golfsite waar u duidelijke en overzichtelijke informatie krijgt over golftechniek en waar u terecht kunt met uw vragen over golf. Ook kunt u de lessen die op video zijn opgenomen terugkijken op de site. Dit kan echter alleen wanneer uw golf professional meedoet aan dit project.
Of u nu beginner bent, lage handicapper of toekomstig professional, voor elk niveau is er les op maat. Wij leiden u op voor het Golfvaardigheidsbewijs (GVB), geven groepslessen, teamtrainingen en individuele begeleiding. Ook voor uw bedrijfsdag of andere aktivitieten hebben wij een passend programma voor u.
Golf is een prachtige sport. Het is een sport die direct feedback geeft op hoe je je voelt en gedraagt. Verder staat hoe we golfen symbool voor hoe we zijn en hoe we zaken benaderen. Niet alleen zakelijk maar ook prive. Je golft om te ontspannen en je moet ontspannen zijn om (goed) te golfen!


Verwante rubrieken:
  • Golfprofessional
  • Home | Uw site toevoegenAls startpagina!