HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : Golfprofessional : Nationale Professionals

Links:
Arnoud van Opijnen
Brian Schutz (1975) stortte zich vol overgave op de golfsport, nadat hij als profvoetballer ernstig geblesseerd was geraakt. Hij speelde op dat moment in het tweede van Ajax. Al vrij snel maakte hij in het golfcircuit de stap van topamateur naar professional. Brian is bovenal een echte teamspeler ("Ik functioneer het beste in groepsverband.") en staat open voor uitdagingen. Zijn deelname aan het tv-programma THIS IS GOLF, de Wildcard, past dan ook helemaal bij zijn avontuurlijke instelling.
Ik ben Briska Schuurman en werkzaam op golfbaan Spaarnwoude te Velsen-Zuid, één van de grootste golfcomplexen van Europa. Momenteel werken wij met 11 PGA golfprofessionals en 1 in opleiding. Het is een mooie locatie met verschillende faciliteiten. Maar hoe ben ik er nou toe gekomen om te gaan werken als golfprofessional?
Briska is een PGA Golfprofessional die graag haar golfpassie overbrengt op de golfbaan Spaarnwoude. Op deze website krijgt u een indruk wie Briska is en wat zij voor u kan betekenen met golfen.
Eduard Schwarz
In 1989 maakte hij voor het eerst kennis met de golfsport in Lelystad. Op de tijdelijke baan (6 par-3 holes en een driving range) ontwikkelde de hockeyer z'n liefde voor de golfsport. Dat er van enig talent sprake was bleek uit zijn eerste landelijke overwinning bij de Nationale Nederlanden Mini Golfdag in 1990, een titel die hij ook het volgende jaar veroverde.
Op deze website vindt u informatie over mijn activiteiten als golfprofessional. Ik ben sinds 2002 PGA Playing Professional en heb de laatste jaren een ruime ervaring opgedaan in het spelen van internationale en nationale toernooien. Onder andere speelde ik vijf keer het KLM Open, het toernooi bij uitstek voor Nederlandse professionals en won ik de Polynorm PGA Trophy in 2006 en het Fortapack Tournament in 2007. Ik heb een enorme passie voor het spelletje en deel deze passie graag met u.

Volgende 7 links!
Home | Uw site toevoegenAls startpagina!