HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : Golfprofessional : Nationale Professionals : Page 2

Links:
Jeffrey Meijer
Afgelopen week heb ik Haus Bey Classic gespeeld. Het was vlak over de grens bij Venlo, dus het voelde bijna aan als een thuis wedstrijd. In 2007 speelde ik hier al een keer de EPD Tour. Toen was het nog vroeg in het seizoen, beetje regen en wat frisjes. De baan was toen redelijk zacht. Dit jaar was het anders.
Officiele website John Bleys
John is geboren in Veghel en de oudste uit een gezin met twee kinderen. Van huis uit zijn hij en zijn broer Twan altijd intensieve sporters geweest. Voetbal speelde echter de grootste rol in hun sportleven. In hun toenmalige woonplaats Megen voetbalden zij bij de plaatselijke voetbalclub Ulysses. Na enkele jaren gingen hij en zijn broer over naar de SV Top in Oss. Bij deze club kwam John tot het niveau van A-landelijk en C-team.
Joost Hage is een van de meest bekende golfprofessionals van Nederland. Zijn brede kennis en enthousiaste wijze van lesgeven heeft menigeen tot betere prestaties aangezet en tot meer constantheid geleid. Zijn spectaculaire golfshow overtreft alles en inspireert zelfs de niet-golfers. De show is een combinatie van "bijna" onmogelijke shots, mentale training, hilariteit en instructie. De speciaal voor hem gecomponeerde muziek en de verrassende geluidseffecten geven de show een extra dimensie.
Jos van den Hurk
Marjan de Boer is bij golfend Nederland bekend als professioneel golfspeelster en golflerares.


Vorige 7 links!
Volgende 7 links!
Home | Uw site toevoegenAls startpagina!