HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : Golfreis : Page 2

Links:
De echte liefhebbers van het golfen kunnen mede dankzij het zonnige en gematigde klimaat van de Costa Blanca in Spanje uitstekend terecht. In deze streek heeft men nog nooit gehoord van “wintergreens”, het hele jaar door heerlijk golfen en genieten van de vele fantastische golfbanen in de regio, een waar golfparadijs !
Golfen over de grens ? Klik dan hier !
Golftime Travel is een specialist in golfreizen. Onze golfreis specialisten kunnen putten uit ruim 10 jaar ervaring in het regelen van onbezorgde golfreizen naar alle belangrijke golfbestemmingen wereldwijd. Gegarandeerd professioneel.
Wij verzorgen ook complete golfreizen voor mensen die hun GVB al hebben, maar graag hun handicap willen halen of verbeteren. U kunt ook kiezen voor ons combinatiearrangement, waarbij één van u aan zijn of haar handicap kan werken en de ander zijn of haar GVB kan halen.
Golftravel.nl verzorgt al uw golfreizen tot in de puntjes. Na jaren ervaring in deze specialistische branche kunnen wij u zeer bekwame adviezen geven over golfbestemmingen over de hele wereld. Alle bestemmingen zijn persoonlijk door ons bezocht en de golfbanen gespeeld, waardoor wij samen met u een perfecte golfreis kunnen uitkiezen.
Hotel Gastronomique De Echoput biedt in samenwerking met de Golf- en Country Edda Huzid een heerlijk golf weekend samen. Dit arrangement kan voor zowel 1 als 2 nachten gereserveerd worden voor zowel een 9-holes rondje golf of 18-holes rondje golf.
Beleeft u ook dat ultieme vakantiegevoel als u voor het eerst op een voor u onbekende baan speelt? Heerlijk ontspannen midden in de prachtige natuur?


Verwante rubrieken:
  • Golf in het Buitenland
  • Golf voor bedrijven
  • Golfarrangementen
  • Golfweekend
  • golfbaan


  • Vorige 7 links!
    Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegenAls startpagina!