HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : Golfuitrusting : Kleding

Links:
David en Victoria Beckham halen er voral hun ondergoed, maar er is ook een golfcollectie van Emporio Armani.
Op deze site vindt u een collectie van Cutter & Buck, " the polo piqué brand ". Golf is meer dan een spel alleen, het is een lifestyle met bijbehorende trends en duurzame materialen. Dress2golf.nl is preferred supplier van Cutter & Buck in Nederland en sponsor van Ronald van Meeteren, Golf professional A .
Alle golfkleding koop je direct bij Family Sport Webshop.
Ons assortiment kleding zorgt ervoor dat u tijdens elk soort weer kunt spelen. Van mutsen en body warmers tot petten en polo's, u loopt er voortaan altijd comfortabel bij dankzij Strokeplay.nl. Kleding is wellicht een van de meest onderschatte factoren van het spel. Als u er goed uitgerust bij loopt en u speelt gemakkelijk dan zal u dit uiteindelijk een veel lagere score opleveren! Kijkt u dus snel rond in onze kledingafdeling en zorg dat u er goed gekleed bij loopt.
Golfkleding
In 1972 tekende een vriend van oprichter René Lacoste het klassieke krokodillenlogo, dat hij droeg als embleem op zijn jasjes voor een na zijn tenniswedstrijden. Zijn dochter introduceerde het nog steeds wereldberoemde beeldmerk in de golfsport. De Nederlandse Golfprofessionals Wil Besseling en Rolf Muntz spelen in kleding van het Franse merk.
Peak Performance is de officiele kleren sponsor voor de KLM Dutch open


Verwante rubrieken:
  • Golfuitrusting

  • Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegenAls startpagina!