HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : Golfwinkel : Golfboeken

Links:
Je kunt de schuld geven aan je werk, de golfbaan, je golfmaatjes, maar nooit aan jezelf. In dit boek vind je een heleboel voorbeelden die je helpen een excuus te formuleren voor een slechte slag. Natuurlijk heb jij dat niet nodig maar dan geef je dit boekje gewoon aan een vriend.
There's no sport as melodramatic as golf, where a single missed putt can cost a player thousands of dollars in lost prize money. In A Good Walk Spoiled, John Feinstein captures that drama as it's never been captured before.
Fully updated edition of this full colour guide featuring more than 2,500 golf courses in Britain and Ireland
Tweedehands golfboeken
Golftechniek vereist een bepaalde aanleg, maar ook veel oefening. De auteur kreeg het golfen met de paplepel ingegoten; op zijn twaalfde begon hij als caddie en op zijn 21ste was hij al golfprof (leraar).
De nieuwe en bijgewerkt editie van Golfbanen van Nederland is een feit. Een unieke uitgave door dat het up-to-date is en volledig in de beschrijving van alle toegankelijke golfbanen in Nederland maar nog meer door de beoordeling op kwaliteit van de banen door een groot netwerk van ervaren golfers
Golfboeken.nl specialiseert zich in het aanbieden van een zo volledig mogelijk assortiment nederlandse golfboeken en van een goede selectie van engelstalige boeken. Daarnaast wordt een selectie van DVD's, software en games aangeboden.


Verwante rubrieken:
  • Golfwinkel

  • Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegenAls startpagina!