HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : golfbaan : golfbaan in Brabant

Links:
BurgGolf Gendersteyn Veldhoven betreft een 27 holes championship course, waarbij de wisselende baanluscombinaties zorgen voor veel variatie. Een afwisselende golfbaan aangelegd in bospercelen, langs waterpartijen en een heuvelachtig terrein. De golfbaan biedt hoogteverschillen van meer dan 20 meter.
Naast een prachtige 18 holes baan, beschikt BurgGolf Haverleij Den Bosch oo
Het Efteling Golfpark, gelegen in een schitterend natuurgebied, is een baan die het gehele jaar door te bespelen is door iedereen met een baanpermissie of GVB. De natuurlijke omgeving ademt rust en ruimte uit. De prachtige baan, met een totale lengte van 6.256 meter, brengt u op een ontspannen manier langs waterpartijen, bunkers, bossen en parklandschappen.
Aan de zuidzoom van 's-Hertogenbosch ligt één van mooiste golfaccommodaties in de wijde regio. Uniek gelegen tussen Pettelaarpark (Provinciehuis Noord Brabant) en de A2 biedt Golf Parc de Pettelaar u alles wat golf zo mooi maakt. Als beginnend liefhebber of als geoefend speler. Privé of met uw zakenrelaties. Negen markante holes, een machtige verlichte driving range en een bourgondisch clubhuis vormen de elementen van dit centrum.
Golfbaan ’t Woold is gelegen in de rustige omgeving van Asten-Heusden, een dorp aan de rand van De Groote Peel, een van de mooiste natuurgebieden van Noord-Brabant.
Naast een prachtige 18 holes baan, beschikt BurgGolf Haverleij Den Bosch ook over een spannende en uitdagende 9 holes par-3 baan
Golfcentrum Best beschikt over een stijlvol clubhuis, een uitstekende keuken, een sfeervol restaurant en brasserie met uitzicht op de golfbaan. In onze accommodatie bevinden zich moderne vergaderzalen, een golfshop met uitgebreid assortiment en ruim opgezette kleedkamers. De 18 holes baan, 9-holes par 3 baan en de zeer ruime oefenfaciliteiten maken Golfcentrum Best tot een accommodatie van internationale allure


Verwante rubrieken:
  • golfbaan

  • Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegenAls startpagina!