HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : golfbaan : golfbaan in Flevoland

Links:
De twee golfbanen van Golf & Countryclub Buitenhof zijn ontworpen door de internationaal bekende en gerenommeerde golfbaan- en landschapsarchitect Gerard Jol.
Naast een 18-holesbaan Par 71 voor ervaren golfers, die in het bezit zijn van GVB is er ook een 9-holes Par 3 baan voor de beginnende golfers met baanpermissie.
Golfresidentie Dronten
Golfbaan Harderwold is een uitdagende 18-holes golfbaan die op u te wacht. De NGF heeft ons in 2007 de A-status gegeven. Een afwisselende par 71 bosbaan waar zowel de handicapspeler als recreatieve speler een uitdagend rondje golf kan spelen.
BurgGolf St. Nicolaasga is gelegen in Friesland. Naast een prachtige 18 holes golfbaan, kunt u ruimschoots gebruik maken van de uitgebreide oefenfaciliteiten die deze golfbaan te bieden heeft.
Uitdagend. Dat is duidelijk van toepassing op de aantrekkelijke 27-holes baan op circa 120 hectare geonduleerd terrein. Gelegen in een bosgebied waarin roofvogels, zwanen en eenden, klein wild, roofdieren en reeŽn hun domein hebben. Uitdagend vanwege de vele doglegs, de waterpartijen, de meer dan 113 bunkers en de onvoorspelbare wind.
Onze golfbaan bestaat uit 36 holes met een A-status en een 18 holes par 3 baan. Onze golfbaan biedt spectaculaire doorkijkjes, unieke vergezichten en indrukwekkende waterpartijen. Een gevarieerde bebossing, verrassende greens en strategisch geplaatste hindernissen maken onze baan voor golfers van alle niveaus uitdagend en plezierig.


Verwante rubrieken:
  • golfbaan
  • Home | Uw site toevoegenAls startpagina!