HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : golfbaan : golfbaan in Friesland

Links:
BurgGolf St. Nicolaasga is gelegen in Friesland. Naast een prachtige 18 holes golfbaan, kunt u ruimschoots gebruik maken van de uitgebreide oefenfaciliteiten die deze golfbaan te bieden heeft. Houdt u van golfen in een weidse omgeving met prachtige vergezichten, dan bent u bij BurgGolf St. Nicolaasga op het juiste adres. U bent zelfs zonder GVB welkom!
Enthousiast golfer, beginnend golfer of (nog) geen golfer? Dan is er één golfbaan waar u absoluut gespeeld moet hebben, als lid of als gast. En dat is op de schitterende 18-holes baan van de Leeuwarder Golfclub De Groene Ster. Een gastvrije vereniging waar het plezier in een prachtige sport voor alle leeftijden voorop staat.
Onze fraaie 9-holes golfbaan, plus een 3-tal oefenholes, een drivingrange met oefenbunker, een puttinggreen en niet te vergeten het in Scandinavische stijl gebouwde clubhuis. De golfbaan biedt zowel de beginnende als de gevorderde golfer alles wat golf zo aantrekkelijk maakt. U zult genieten van het sportieve genoegen dat u aan golf beleeft, gecombineerd met de rust en de natuur.
Genieten van de rust en het sportieve genoegen van golfen in afwisselende beslotenheid van bos en open veld. Dat is Golfen op Lauswolt in Friesland. De schitterende 18-holes golfbaan die door zijn privé karakter altijd gelegenheid tot spelen biedt, driving range, oefengreen, oefenbunker en niet te vergeten het clubhuis waar het na afloop goed vertoeven is. Golfclub Lauswolt in Friesland biedt zowel de gevorderde als de beginnende golfer alles wat golf zo aantrekkelijk maakt.
Golfclub De Hildenberg is de vereniging die gebruik maakt van deze 9-holes B-status golfbaan. De baan ligt in het Drents-Friese Wold, één van de grote aaneengesloten natuurgebieden van Nederland. Een natuurgebied met veel afwisseling, zowel in flora als fauna. Voor een golfbaan een prachtige omgeving.
Golfbaan Heidemeer is een zeer uitdagende park- en bosbaan gesitueerd in zuidelijk Heerenveen, naast schaatstempel Thialf. Deze uiterst gevarieerde baan begint en eindigt in villawijk Heidemeer. De overige holes bevinden zich deels in het bos en langs het Heidemeer. De ‘signature hole’ van de baan is de prachtige hole 3, een par 4 met een dogleg uit en in het Heidebos. Golfbaan Heidemeer is inmiddels gegroeid tot een volwassen en uitdagende baan voor spelers met iedere handicap.
Op de Waddendiamant ligt een 9-holes linksbaan midden in de natuur. Naast deze wedstrijdbaan beschikt golfvereniging Ameland ook over diverse oefenfaciliteiten zoals een 9 holes par 3 baan, driving range (deels overdekt), een oefenbunker en chipping- en puttinggreen. Een regelrechte uitdaging voor alle golfers en voor hen die willen beginnen met golfen.


Verwante rubrieken:
  • golfbaan

  • Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegenAls startpagina!