HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : golfbaan : golfbaan in Gelderland

Links:
BurgGolf Wijchen, gelegen bij Nijmegen, beschikt naast een prachtige 18 holes baan, ook over een spannende 9 holes par-3 baan, waar ook de golfer zonder GVB w elkom is. De 18 holes baan is een zeer uitdagende, waar iedereen zijn werkelijke spelkwaliteiten kan testen. Het is een wijdse parkbaan met fraaie vergezichten; afwisselend bos- en waterholes. Zeven holes, die op een eiland zijn gelegen, hebben een ‘links’ karakter.
De Scherpenbergh beschikt over een volwaardige 18 holes baan. Naast deze baan is er een kleine baan, Rondje Business genaamd, die bestaat uit 9 holes met lengtes van 40 meter tot 60 meter. Speciaal voor clinics zijn de oefenfaciliteiten praktisch bij elkaar gesitueerd.
De baan heeft 18 holes en ligt op een stuwwal / droogdallandschap in een open parklandschap, omringd door bossen. Er is geen water. In het voorjaar bloeien de krentenstruiken, in augustus de heide. In 2007 zijn er enkele wijzigingen aangebracht in de baan. In het voorjaar werden fairwaybunkers verplaatst, in de zomer waren de bunkers om de greens aan de beurt en werden enkele wintertees aangepast.
De golffaciliteiten van Kasteel Landgoed "Engelenburg" bestaan uit: Een driving-range met een groot aantal overdekte afslagplaatsen. Deze fraai gelegen driving-range, grotendeels omsloten door oude muren van het landgoed, ligt op ongeveer 150 meter afstand van het parkeerterrein.
Het Rijk van Nijmegen is een klasse apart met twee 18 holes wedstrijdbanen in een schitterende omgeving. Bovendien zijn er uitstekende oefenfaciliteiten en beschikt
BurgGolf Wijchen, gelegen bij Nijmegen, beschikt naast een prachtige 18 holes baan, ook over een spannende 9 holes par-3 baan, waar ook de golfer zonder GVB w elkom is.
Even ten noorden van Tiel ligt het 9 + 27 holes tellende Golfcentrum De Batouwe, met officiële NGF A-status, in een voor de Betuwe karakteristiek natuurlandschap langs het Amsterdam-Rijnkanaal. Het complex bestaat uit een 27-holes golfbaan, een deels overdekte driving-range, putting-green, oefenbunkers en pitching-green.


Verwante rubrieken:
  • golfbaan

  • Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegenAls startpagina!