HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : golfbaan : golfbaan in Gelderland : Page 2

Links:
De vereniging Golfclub De Heelsumse is begin deze eeuw ontstaan uit Golfclub Staadegaard. Deze club speelde op de voetbalvelden van het Wilhelminapark, waarop een negen holes par 3 baan was uitgezet. Deze baan bestaat nog steeds, zal echter op termijn verdwijnen.
Gelegen aan de weg Rijssen/Wierden ligt deze fraaie18 holes baan deels gelegen in een aantrekkelijk bos- en heidegebied vroeger bekend als de Wierdense Duintjes.
De schitterende ligging van de 27-holes baan maakt golfen op Het Rijk van Nunspeet tot een hele belevenis. De indrukwekkende zandverstuiving, de grote waterpartij en de unieke vergezichten zorgen voor een uitdagend rondje golf voor alle spelers. Proef de sfeer tijdens een virtueel bezoek.
De bijzondere ligging midden tussen de Achterhoekse bossen en weilanden en de aanwezigheid van veel hoge bomen maakt 'de Keppelse' tot een lastige baan, ook voor ervaren golfers. Weliswaar ontbreken er waterhindernissen, maar de smalle fairways, lastige greens, enkele doglegs en diepe bunkers zorgen voor de nodige uitdagingen.
De golfbaan behoort tot de betere banen van Nederland. De kwaliteit is opvallen goed en daar is de Oosterhoutse ook trots op. Hier vindt u alles wat u van de baan wilt weten.
Pitch&Putt Golf Bussloo is gelegen midden in de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer in een prachtige landelijke omgeving. De baan is aangelegd in een fraaie bosrijke omgeving. In ons mooie clubhuis kunnen wij u in een sfeervolle ambiance ontvangen.
De baan zelf is gelegen op 4,2 hectare bosrijk gebied. De 18 holes golfbaan is, doordat alle facetten die Pitch&Putt aantrekkelijk maken (water, bomen, bunkers en hoogteverschillen) in de baan verwerkt zijn.


Verwante rubrieken:
  • golfbaan


  • Vorige 7 links!
    Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegenAls startpagina!