HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : golfbaan : golfbaan in Groningen

Links:
Golfcentrum Borgmeren beschikt over een fraai gelegen, overzichtelijke en laagdrempelige accommodatie met diverse faciliteiten waaronder een 9 holes par 3 golfbaan, 2 oefengreens, drivingrange met 4 overdekte afslagplaatsen.
Welkom op de website van golfclub De Compagnie. Sinds 1990 heeft de provincie Groningen een perfecte golfbaan gelegen in parkgebied Borgerswold te Veendam. Golfclub De Compagnie is zeer ruim opgezet (90 hectare) en beschikt over 18 uitdagende holes, 9 volwaardige par 3 oefenholes, een chipping area, een puttinggreen en een driving range die bijzonder is omdat de meeste ballen in een grote vijver worden geslagen. De baan is ontworpen door Gerard Jol.
De parkbaan van Golfclub “de Semslanden” ligt verscholen in het prachtige verstilde Drentse landschap op de hellingen van de Hondsrug in de directe omgeving van Gasselte. Het complex bestaat, naast de 18-holes golfbaan, uit een drivingrange met 19 afslagplaatsen waarvan er 11 zijn overdekt. De drivingrange heeft een unieke lengte van ruim 300 meter en een breedte van ruim 100 meter.
In 1950 werd de vereniging de Noord-Nederlandse Golf en Country Club (NNG&CC) opgericht. De eerste jaren werd het golfspel beoefend op een terrein grenzend aan de Luchthaven Eelde. In 1952 kocht de vereniging landgoed "De Poll" te Glimmen van de heer W. Rost Onnes. Het landgoed, thans 60 hectare, grenst aan de oostzijde aan de natuurgebieden "Westerlanden" en "Besloten Venen'.
Pitch&Putt Golf Groningen ligt in het recreatiegebied Kardinge, bij de stad Groningen. De professioneel aangelegde baan is een uitdaging voor zowel golfers als niet-golfers. De 18 holes zijn ruim van opzet en voorzien van bunkers, vijvers, rough en greens. Je ervaart hier de rust van de natuur, terwijl het stadscentrum op een steenworp afstand ligt... een unieke combinatie!
De Pitch&Putt baan bij Oostwold is weliswaar kort, maar zeer uitdagend en sluit naadloos aan op de in ere herstelde slingertuin. Geen wonder, in Engeland en Ierland speelt men al generaties lang golf in landschapsparken. Op deze glooiende baan is elke hole anders door lengte verschillen en hindernissen zoals bunkers, bomen en een paar flinke waterpartijen


Verwante rubrieken:
  • golfbaan
  • Home | Uw site toevoegenAls startpagina!