HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : golfbaan : golfbaan in Limburg

Links:
De golfbaan ligt op een terrein van 60 hectare met een hoogteverschil van vele meters. Golf en natuur zijn op deze golfbaan goed in elkaar overgegaan, zoals golf in zijn oorspronkelijke vorm bedoeld moet zijn. Zo komt u vele fairways tegen, omringd door bomen, waarbij u niets anders ziet of hoort dan de natuur.
Company Club Eyckenduyn, gelegen in het plaatsje Helden in Noord-Limburg, is een baan die het gehele jaar door te bespelen is. De natuurlijke omgeving ademt rust en ruimte uit. De prachtige baan, met een totale oppervlakte van maar liefst 10 hectare groot levert veel indrukwekkende holes op.
In het hartje van de Peel ligt de Golfhorst, daar waar gezelligheid en golfen hand in hand gaan. Ons golfcomplex bestaat uit een volwaardige 18 holes baan, een 9 holes par3 baan en 9 holes clinic baan.
De baan is de hoogst gelegen golfbaan van Nederland met, prachtige vergezichten over het heuvelland. Het gebied van het Schweiberger- en Kruisbos heeft een rijke en gevar´eerde flora en fauna en maken deze club tot een echte "countryclub". Ondanks de "golvende" holes 10 t/m 15 en de soms smalle fairways in het bos, verzekert deze baan speelplezier voor golfers van alle leeftijden en met alle handicaps.
Tot de golfbaan behoort een 18 holes wedstrijdbaan, drivingrange, chippinggreens, puttinggreens en oefenbunkers. Het hoofdgebouw heeft een mooie ontvangsthal met de centrale receptie, een golfshop, kleedruimten voor leden en gasten, een gezellig clubhuis en een sfeervol restaurant.
Crossmoor is een zeer gevarieerde en uitdagende baan. Deze, inmiddels ruim 20 jaar oude, schepping van de vermaarde golfarchitect Joan Dudok van Heel, biedt golfers van ieder niveau fantastisch veel speelplezier. Nu eens met een bijzonder boskarakter in het voormalige stuifzandgebied, grenzend aan de Laurabossen, dan weer met een betoverende parksfeer door de vele zeer bijzondere loof en dennenbomen.
Bij Venray aan de A73 ligt in Noord Limburg de 18 holes baan in Geijsteren.


Verwante rubrieken:
  • golfbaan

  • Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegenAls startpagina!