HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : golfbaan : golfbaan in Noord Holland

Links:

BurgGolf Purmerend heeft maar liefst 45 holes en een hotel met 100 hotel kamers. Kenmerkend voor de uitdagende baan zijn de waterpartijen, strategisch geplaatste bunkers en de grote greens. Het bijzondere van de vier maal 9 holes is, dat de baanluscombinaties dagelijks wisselen. BurgGolf Purmerend heeft dus eigenlijk 10 verschillende 18 holes en 4 9 holes banen ineen!
De site van 'De NoordHollandse GolfClub' is bedoeld voor DNHGC-leden of bezoekers die informatie over DNHGC of Golfbaan Sluispolder zoeken. Golfbaan Sluispolder, gelegen langs de N9, Alkmaar - Den Helder, is de thuisbaan van DNHGC.
Golf Republic biedt met 6 Full Swing Golf simulators toegang tot 53 banen, waaronder de beste ter wereld. Speel op onder andere St. Andrews, Valderrama en Pebble Beach op een systeem met dezelfde accuratesse als op de baan. Met onze diverse digitale analyse systemen bieden wij u daarnaast het beste op het gebied van golf coaching en training.
Aan de rand van Amsterdam, pal tegen de ringweg ligt de enige volwaardige 18 holes golfbaan die volledig op Amsterdams grondgebied ligt. In een traditioneel polderlandschap met hier en daar wat heuvels en talloze waterhindernissen kunt u op onze golfbaan met NGF B-status ruimschoots aan uw trekken komen.
De baan sterk geaccentueerd met veel reliëf en grote bunkers. Het is een uitdagende baan voor de echte liefhebber en een prima oefenbaan voor de beginnende golfer. Voor wie zich wil bekwamen in het betere korte werk een absolute aanrader. De hoge moeilijkheidgraad zal een uitdaging zijn voor zowel de beginnende als gevorderde golfer.
Dat Golfbaan Spierdijk geen doorsnee 9-holes golfbaan is, zult u ervaren als u er speelt. Naast de diverse waterpartijen en vele glooiingen, is deze par 72 baan een zeer gevarieerde baan, met een diversiteit aan holes. Architect Gerard Jol spreekt niet voor niets over een ‘zeer uitdagende baan’, die ‘niet gelijkend is aan een andere 9-holes baan’.


Verwante rubrieken:
  • golfbaan

  • Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegenAls startpagina!