HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : golfbaan : golfbaan in Overijssel

Links:
De Golfclub Zwolle werd opgericht in 1985. De eerste 9 holes werden geopend in 1995 en op deze nieuwe locatie nabij de Wijthmerplas ten zuiden van Zwolle werden daarna binnen 10 jaar zowel een prachtig clubhuis gebouwd, gevolgd door de tweede 9 nieuwe holes, waardoor er een golfbaancomplex is ontstaan dat appelleert aan de steeds groter wordende uitdagingen die gesteld worden aan deze mooie tak van sport.
Even ten noorden van het stadje Ommen, in de buurtschap Arrien en gelegen aan de rand van het Ommerbos, treft u het golfterrein van de Golf & Country Club "Hooge Graven" aan.
Op een prachtig oud landgoed in Enschede ligt de 27 holes golfbaan Het Rijk van Sybrook. Een aantal holes heeft een uniek uitzicht op het karakteristieke Twents coulisselandschap. Vanuit het sfeervolle clubhuis geniet u van de schitterende natuur.
In het prachtige Twentse coulissenlandschap ligt de bijna een eeuw oude golfbaan van de Golfclub Driene. Deze mooie negen holes baan behoort tot de top 10 van Nederland. Opmerkelijk zijn de fantastische doorkijkjes die het coulissenlandschap met zich meebrengt.
Het Langeloo is een prachtig aangelegde 6-holes par drie baan gelegen in het buitengebied van Haaksbergen. Het is een parkbaan met holes die variëren tussen de 85 en 140 meter waardoor men het gevoel krijgt op een grote baan te spelen, omdat men toch met elke afslag een hele swing moet maken. Met alle daarbijbehorende hindernissen maakt deze baan het zeer de moeite waard eens een keer te spelen
Pitch&Putt Diepenheim (gemeente Hof van Twente) is een spannende 18 holes baan, gelegen in een mooie landelijke omgeving. De baan is geïntegreerd in het bestaande Twentse hoevenlandschap met houtwallen en poelen. Het sfeervolle clubhuis bevindt zich in de "schöppe" (Twentse boerenschuur) behorend tot de voormalige boerderij.
Op werkelijk een unieke locatie ligt Pitch&Putt baan “De kleine Esch”. In het platte Nederland ligt deze baan aan de voet van de Lemelerberg in een prachtige natuurlijke omgeving nabij Ommen. Elk van de 18 holes op deze glooiende baan is uitdagend door bunkers, beplanting en grote waterpartijen. De greens zijn verschillend in vorm en grootte.


Verwante rubrieken:
  • golfbaan

  • Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegenAls startpagina!