HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : golfbaan : golfbaan in Utrecht

Links:
BurgGolf Middelburg beschikt naast een prachtige 9 holes gollfbaan over een spannende par-3 baan waar u ook zonder GVB op terecht kunt. De 9 holes baan is met veel water en afwisselende holes zeer uitdagend. Vanuit het clubhuis heeft u zicht op de unieke driving range waar men zowel in het water als op het gras kan slaan. Kenmerkend zijn de archeologische vondsten die in de naastgelegen woonwijk Mortiere zijn gedaan, ook in de baan zijn archeologische aspecten terug te vinden.
Golfbaan Naarderbos is aangelegd in een bestaand recreatiegebied aan de oevers van het Gooimeer en oogde vanaf de start al "volwassen". Door de hoogteverschillen van meer dan twintig meter biedt de baan ook de verwende golfer veel spelplezier.
In het natuurgebied de Brakel ligt aan de Kromme Rijn een prachtige golfbaan met 9 attractieve holes. De baan is in 1998 aangelegd op een terrein van 29 ha. tussen Bunnik en Zeist. De hoogteverschillen, waterpartijen en de uitgebreide beplanting maken van deze baan een uitdaging voor golfers van elk niveau.
Golfclub Soestduinen, gelegen in een schitterend natuurgebied, is een baan die het gehele jaar door te bespelen is door iedereen met een GVB. Golfclub Soestduinen is de perfecte locatie om een officiŽle wedstrijd te spelen of te genieten van een recreatief samenzijn in een rustige en ontspannen omgeving. Zowel particulieren als bedrijven bieden wij de mogelijkheid lid te worden van Golfclub Soestduinen.
Golfpark 'de Biltse Duinen' is geen gewoon golfpark maar een golfpark met een bijzondere historie. Het terrein waar u tegenwoordig 'in de natuur' tussen de bomen de golfsport beoefent, bevond zich tot 1980 een natuurbad. Het is een historie waar wij respect voor hebben en dat ziet u overal in terug; in het clubhuis, het terras en de golf baan waarin de oude elementen nog steeds aanwezig zijn.
Jean Heybroek Groentechniek is de exclusieve importeur van gerenommeerde merken in de Tuin en Park branche zoals Toro, Club Car, Amazone, Antonio Carraro, TYM en LM Trac. Het leveringsprogramma bestaat uit machines voor professioneel onderhoud van golfbanen, openbaar en particuliere groen, recreatie- en sportterreinen, zoals gazonmaaimachines, werktuigdragers, onkruidborstels, tractoren, transportvoertuigen en beregeningsinstallaties.
De Nieuwegeinse Golf Club (NGC) is een actieve golfvereniging die zich kenmerkt door een zeer vriendschappelijke en gezellige sfeer. Op deze website treft u informatie voor iedereen zoals de wedstrijdbaan, de oefenfaciliteiten en de mogelijkheid tot het online reserveren van starttijden. Uiteraard ontbreekt informatie betreffende de golfschool en de horeca niet. Voor NGC leden is een aparte Ledensite opgenomen.


Verwante rubrieken:
  • golfbaan

  • Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegenAls startpagina!