HOME GOLF ARRANGEMENTEN
Golf in Drenthe
Golf in Friesland
Golf in Gelderland
Golf in Limburg
Golf in Noord-Brabant
Golf in Noord-Holland
Golf in Overijssel
Originele golfarrangementen
Zoek arangement

Top : golfbaan : golfbaan in Zeeland

Links:
De 18 holes baan met fraaie waterpartijen en een weids uitzicht over de Zeeuwse polders is een van de mooiste golfbanen van Nederland
De Domburgsche Golf Club is niet alleen één van de oudste en mooiste golfbanen van Nederland, het is bovendien een echte linksbaan gelegen in de mooie provincie Zeeland
Golfclub Oostburg is een golf en country club, toegankelijk voor leden en gasten. Het complex beschikt over een grote oppervlakte met daarop een groots aangelegd golfparcours, tuinen en accommodaties. Het clubhuis getuigt van een onmiskenbare liefde voor schoonheid en eeuwigheid.
BurgGolf Middelburg beschikt naast een prachtige 9 holes gollfbaan over een spannende par-3 baan waar u ook zonder GVB op terecht kunt. De 9 holes baan is met veel water en afwisselende holes zeer uitdagend.
Golfclub Molenberg in Zeeland
Golfclub Roxenisse in Zeeland
Op een ruim 52 ha groot terrein, bestaande uit landerijen en bossen, uniek gelegen bij het prachtige Grevelingenmeer op een afstand van ca. 3 km van het rustieke vissersplaatsje Bruinisse, werd op 1 juli 1988 begonnen met de aanleg van de golfbaan Grevelingenhout. De aanleg vond plaats naar het ontwerp van de internationaal bekende Engels/Zwitserse golfbaanarchitect Donald Harradine.


Verwante rubrieken:
  • golfbaan

  • Volgende 7 links!
    Home | Uw site toevoegenAls startpagina!