Menu
Golfweekend / Overijssel

2 Dagen golfen in het mooie Overijssel

Geniet van de rust en de ruimte van Overijssel

De meeste golfbanen van Nederland bevinden zich in het midden of in het zuiden van het land. Voor wie uit het noorden komt, zijn dit wellicht verre afstanden. Natuurlijk is er hieraan ook gedacht met het 2 daags Golfarrangement in Overijssel – genieten van rust en ruimte!

Tijdens dit arrangement overnacht u 1 nacht op basis van een comfortkamer in een prachtig hotel gelegen in de plaats de Bult/Steenwijk. Om de dag goed te beginnen, staat er de volgende ochtend een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar. Ook krijgt u bij dit arrangement 1x een 18-holes greenfee om te golfen op Golfclub Havelte op één van de dagen. Wilt u tijdens uw verblijf ook even heerlijk ontspannen? Dat kan! Het hotel heeft namelijk ook de beschikking over een Whirlpool en een zwembad. Voor wie zichzelf even lekker wilt verwennen, kan ook behandelingen bij dit arrangement boeken. Het is dus een arrangement waar actief zijn gecombineerd wordt met ontspanning.

Overnachten in de Overijsselse driehoek

U overnacht in een mooi hotel gelegen in het prachtige de Bult/Steenwijk. Het hotel is gelegen in de driehoek van de hei van Drenthe, de Friese meren het natuurpark de Weerribben-Wieden. De prachtige groene natuur zal u helemaal tot rust brengen. In deze natuur kunt u heerlijk golfen, fietsen en/of wandelen. Met het dorpje Giethoorn op slechts een kwartiertje rijden, kunt ook hier een bezoekje aan brengen.

Op zoek naar een golfarrangement met veel variatie? Dan is het 2 daags Golfarrangement in Overijssel – genieten van rust en ruimte zeker iets voor u!