Menu
Golfweekend / Noordrijn-Westfalen / Sauerland

Golfarrangement in Sauerland – NIEUW

Golfarrangement in het Sauerland

Golfen in Schmallenberg

Tijdens dit golfarrangement in Sauerland gaat u golfen bij Golfclub Schmallenberg is een 27 holes baan met een 6 holes PAR 3 baan. Het is de grootste golfbaan van het Sauerland. Het gebied is razend populair voor vakantiegangers voor Nederlanders. De drie 9-holes banen West, Oost en Noord zijn allemaal verschillend en er zijn dus 3 verschillende luscombinaties mogelijk. De westelijke baan is vrij vlak. Op oost en noord loopt (of rijdt) u door de typische heuvels van het Sauerland. De zeer interessante holes hebben geweldige uitzichten op het landschap. Twee jaar geleden is de golfbaan tevens verkozen tot de mooiste baan (qua landschap) van Duitsland. De golfbaan heeft meer dan 30 buggy’s, dus u hebt ook altijd de mogelijkheid om te rijden.

Golfarrangement in Sauerland

Het hotel waar u verblijft tijdens dit golfarrangement in Sauerland ligt in Schmallenberg. De charmante oude binnenstad van Schmallenberg ligt op een bergrug en hier bevindt zich Hotel Störmann tussen authentieke winkeltjes en huizen met historische gevels. Het hotel is sinds 1769 een herberg van naam en faam en deed ook lange tijd dienst als koninklijk Pruisisch postkoetshuis.

Politici uit de bekende textielindustrie van Schmallenberg nodigden vele beroemdheden uit in dit hotel. Kanseliers Adenauer en Kohl waren hier al te gast! In 2016 onderging het glorieuze hotel onder leiding van de familie Deimann, een smaakvolle restauratie van de bar en het restaurant, nu ingericht in een warme chaletstijl. Het hotel heeft rustige kamers. Het ligt op 15 minuten rijden van de glooiende 27-holes Schmallenberg GC.

Voor meer informatie over dit golfarrangement in Sauerland, klik HIER!

====================

Wilt u al onze golfarrangementen in Duitsland zien? Ga dan naar Golfen in Duitsland!