Menu
Golfweekend

Het Rijk van Nijmegen – Maak er een uitje van!

Het Rijk van Nijmegen

Met ongeveer 250 golflocaties in Nederland, is het soms lastig om een unieke baan te vinden. Om je een beetje op weg te helpen, zetten we vandaag Golfbaan Het Rijk van Nijmegen in de schijnwerpers. Met 45 volwaardige holes in een schitterende omgeving is het een klasse apart. In totaal zijn er zes 18-holes luscombinaties bespeelbaar, de een uitdagender dan de ander. Met grote hoogteverschillen is deze baan uniek in ons vlakke Nederland.

Iedere keer als je er komt, is het een hele fijne ervaring. Je parkeert bij het mooie clubhuis en wordt super ontvangen. Of het nou druk of rustig is, de medewerkers zijn altijd erg gastvrij. Met een mooi terras voor een kopje koffie en een ruime driving range, ontbreekt er niks voor de ideale voorbereiding op je golfronde.

Om er een onvergetelijke ervaring van te maken, raden wij aan om in de buurt een overnachting te nemen. Wij hebben drie unieke locaties voor je uitgezocht, zo is er voor ieder wat wils!

Om de hoek! Slaap in Berg en Dal en ga 18 holes golfen op Het Rijk van Nijmegen!
Op nog geen 5 minuten rijden van Het Rijk van Nijmegen, bevindt zich top 4-sterren hotel, in het pittoreske dorpje Berg en Dal. Het hotel is omgeven door heuvels en bossen en biedt een prachtig uitzicht op de 90 meter lagergelegen Ooijpolders. Het sfeervolle hotel beschikt over vele faciliteiten om helemaal bij te komen van het golfen! Zo kun je ter ontspanning een baantje trekken in het binnenzwembad of je lekker laten verwennen met een beauty- of massagebehandeling. Klik HIER voor meer informatie over dit arrangement.

Slapen in hartje Nijmegen en 18 holes golfen op Het Rijk van Nijmegen
Ook hebben wij gedacht aan degene die wat meer van het stadsleven willen genieten. In het midden van het stadscentrum van Nijmegen bevindt zich een sfeervol hotel. Het is een uitstekende uitvalsbasis om lekker te gaan shoppen, musea te bezoeken in Nijmegen of vanuit deze gezellige stad Nijmegen en omgeving te verkennen. Als je wat minder geluk hebt gehad op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen, kun je jouw geluk opnieuw op de proef stellen. Vlak bij het hotel loop je zo het Holland Casino in voor wat extra ontspanning. Klik HIER voor meer informatie over dit arrangement.

Overnachten op een landgoed en golfen op Het Rijk van Nijmegen
Tenslotte voor de romantici onder ons, moet slapen op een landgoed op je bucket-list staan. Het hotel is gevestigd op een 19-eeuws landgoed en beschikt over 57 ruime en comfortabele hotelkamers. De comfortabele hotelkamers zijn zo ingericht dat je geheel tot rust kunt komen. Na een mooie dag golfen op Het Rijk van Nijmegen, kan je plaatsnemen in het uitstekende à la carte restaurant. In het culinaire hart van het hotel is het heerlijk vertoeven onder genot van een smaakvol diner. Klik HIER voor meer informatie over dit arrangement.