Menu
Golfbanen / Golfweekend / Utrecht

Zeist: sfeer, genot én golfen in Houten? Wie had dat gedacht!

17 minuten van het hotel in Zeist af bevind zich The Mondial in Houten. Hier is een 9 holes golfbaan aangelegd met allen zijn eigen ins en outs, met als doel de golfbal uit de water- en bunkerpartijen te houden. Het is uitermate geschikt voor golfspelers die willen kijken waar toe ze in staat zijn. Wanneer u gaat golfen in Houten,  doorstaat uit 9 holes, maar niemand houd u tegen om 2x de 9 holes te boeken. Dus bent u snel door de 9 holes heen, dan kunt u nog een poging wagen. Daag u zelf uit en wie weet doorloopt u de 9 holes nu in minder slagen.

Faciliteiten

Naast het golfen in Houten biedt het hotel in Zeist u de mogelijkheid om gebruik te maken van de fitnessruimte in het hotel. Dit brengt geen extra kosten met zich mee. Deze kunt u betreden vanaf 07:00 tot 22:00.

Benieuwd naar de binnenstad van Zeist en omgeving? Fietsen huren of meenemen is mogelijk. Er is een afgesloten fietsenstalling ter beschikking waar eigen fietsen gestald kunnen worden. Geen fiets meegenomen? Huur er gerust één. Het huren van een e-bike ligt ook binnen de mogelijkheden. Zo kunt u meer zien van Zeist en omgeving in één dag, zoals het bezoeken van Utrecht, of fietsen om te golfen in Houten. Het huren van een fiets kost € 16,00 per dag en een e-bike € 30,00. Bij de receptie zijn gratis fietsroutes verkrijgbaar.

Kamers

Naast het golfen in Houten, biedt het arrangement een gemoderniseerde hotel dat beschikt over uitgebreide faciliteiten met verschillende soorten kamers. Zo biedt hotel zowel Twin als Triple rooms aan. De kamers beschikken over dezelfde groottes, alleen heeft de Twin kamer 2 éénpersoonsbedden en de triple kamer 3 eenpersoonsboxspringbedden. Ook is er de mogelijkheid om voor een wat luxere kamer te kiezen. Hier kiest u voor de superior 2-persoonskamer. Deze kamer is voorzien van een queensize boxspringbed voor 2 personen, een televisie, een telefoon, een kluisje en een badkamer met douche.

Als u kiest voor de wat grotere kamers komt u terecht bij de executive kamers of de Suites. De executive kamer heeft een oppervlakte van 42 m² en bevind zich op de bovenste verdieping. Deze hebben een kingsize boxspringbed. De meeste executive rooms hebben een ruim balkon met uitzicht op de stad. De Suites, met een oppervlakte van 74m², is de grootste kamer. Met een apart zitgedeelte, een boxspringbed en een uitgebreide badkamer is dit het pareltje van het hotel.

Golfbaan Houten

De 2745 meter lange golfbaan, verdeeld over 9-holes, biedt u een aantal uitdagende plekken. Tijdens het golfen heeft u uitzicht op Kasteel Hemstede. Bent u beginnend golfer? Of loopt u al langer mee in de golfwereld? Elke golfer kan hier optimaal genieten en golfen in Houten.

Moeite met het vinden van de juiste houding en grip tijdens het golfen? Klik HIER!