Top : Tree

golfgids.nl: Tree

Golf in Zuid-Afrika

gffd

Golf in het Buitenland

Een prachtige golfbestemming in de eifel
Een heerlijke golf trip reis voor groepen ? Bekijk hier een echt origineel aanbod voor golfreis
Our extensive travel section will help you choose where to play in Australia. There are plenty of fantastic golf tours on offer, plus reviews of the very finest golf regions in Australia. Also keep an eye on our rapidly expanding International travel section, which will feature great tours to some of the planet's most exciting regions
Uitgebreide informatie over bijna 8.000 golfbanen in ruim 90 landen. Verder informatie over ruim 8.000 accommodaties en golfresorts in de buurt van golfbanen. Ook reviews en beoordelingen op banen, nieuwsbrieven en honderden golfreisnieuwtjes.
De Algarve is de zuidelijkste provincie van Portugal en is al vele jaren een overwinteringgebied. Uiteraard speelt het fraaie winterweer hierin een grote rol. Als het koud is in Nederland en er bijna niet gegolfd kan worden, of uitsluitend met dikke jassen en handschoenen, begint het golfseizoen in Portugal.

Golf voor bedrijven

Een heerlijke golfbestemming voor bedrijven in Duitsland
Een heerlijke uitje met uw bedrijf naar barcelona in combinatie met golf
Een heerlijke golf trip reis voor groepen ? Bekijk hier een echt origineel aanbod voor bedrijven

Golfarrangementen

Ons idee voor uw golf hotel. HotelIdee.nl
De leukste golfarrangementen in Nederland en België.
Bijeenkomen, bespreken en samen actief aan de slag. De perfect manier om samen te bij een te komen.
We hebben een ruim aanbod aan golfreizen naar verschillende landen. Met onze expertise kunnen we u geweldige golfvakantie garanderen.
Een heerlijk golf hotel boeken ? Op deze golf blog vind je regelmatig leuke hotel & golf suggesties
Weekendgolf.nl , heerlijke weekendje weg & golf ergens in nederland , belgie of duitsland

Golfles

Of je nu een beginnende of gevorderde golfer bent, je bent altijd op zoek naar de ideale golfles en de beste golftips om je golfspel te verbeteren. Golflessen zijn duur, maar dat hoeft niet want je neemt gewoon golflessen online hier op Golfles Online.
Of je nu een beginnende of gevorderde golfer bent, je bent altijd op zoek naar de ideale golfles en de beste golftips om je golfspel te verbeteren.
Via deze site kun je voor het hele land golfles aanvragen. Voor beginners GVB halen en voor meer gevorderden spelers handicap halen of verlagen.

Golfnieuws

Actueel golf nieuws van het WEB leest u op GolfVizier.nl
Leuke golf nieuwtjes op Hotel & Golf .nl
Track your favorite teams and players!
Golf nieuws van de BBC
Alles wat maar met golf te maken heeft.
Site met veel informatie over golf en alles om golf heen.
Golfnews.uk
Nederlandse Golf Federatie

PGATOUR.COM provides fans the most complete coverage of the best golfers in the world from PGA Tour, Champions Tour, and Nationwide Tour. Golf fans get inside-the-ropes access to exclusive multimedia content, including tournament highlights, player interviews and more.
Golf news, features and commentary, tournament coverage, statistics and schedules, video clips, television listings, promotions and a shopping portal.

Golfprofessional

Golfreis

Een heerlijke golf trip reis voor groepen ? Bekijk hier een echt origineel aanbod voor golfreis
Op basis van onze jarenlange ervaring en kennis adviseren wij u bij uw boeking op het gebied van golfreizen. Wij adviseren u over de banen, boeken starttijden, of reserveren golflessen op iedere gewenste locatie
Uw eigen villa direct aan de golfbaan!
FAIRWAY GOLFTRAVEL verzorgt al 10 jaar individuele golfreizen, groepsreizen en incentives naar vele bestemmingen binnen en buiten Europa. Voor alle reizen geldt dat de kwaliteit voorop staat. De uitgebreide ervaring en kennis van alle facetten van de reis staan garant voor een optimale golfvakantie.
Specialist in golfreizen voor alleengaanden
Een heerlijke golfbestemming voor bedrijven in Duitsland
Golf in Hongarije. Weet u dat Hongarije een upcoming land is voor golfers? De nobels van Hongarije wisten wel wat mooi was. Lang uitgestrekte bossen in heuvelachtige gebieden waren de eigendommen van de families Szapary en Eszterházy.
De echte liefhebbers van het golfen kunnen mede dankzij het zonnige en gematigde klimaat van de Costa Blanca in Spanje uitstekend terecht. In deze streek heeft men nog nooit gehoord van “wintergreens”, het hele jaar door heerlijk golfen en genieten van de vele fantastische golfbanen in de regio, een waar golfparadijs !
Golfen over de grens ? Klik dan hier !
Golftime Travel is een specialist in golfreizen. Onze golfreis specialisten kunnen putten uit ruim 10 jaar ervaring in het regelen van onbezorgde golfreizen naar alle belangrijke golfbestemmingen wereldwijd. Gegarandeerd professioneel.
Wij verzorgen ook complete golfreizen voor mensen die hun GVB al hebben, maar graag hun handicap willen halen of verbeteren. U kunt ook kiezen voor ons combinatiearrangement, waarbij één van u aan zijn of haar handicap kan werken en de ander zijn of haar GVB kan halen.
Golftravel.nl verzorgt al uw golfreizen tot in de puntjes. Na jaren ervaring in deze specialistische branche kunnen wij u zeer bekwame adviezen geven over golfbestemmingen over de hele wereld. Alle bestemmingen zijn persoonlijk door ons bezocht en de golfbanen gespeeld, waardoor wij samen met u een perfecte golfreis kunnen uitkiezen.
Hotel Gastronomique De Echoput biedt in samenwerking met de Golf- en Country Edda Huzid een heerlijk golf weekend samen. Dit arrangement kan voor zowel 1 als 2 nachten gereserveerd worden voor zowel een 9-holes rondje golf of 18-holes rondje golf.
Beleeft u ook dat ultieme vakantiegevoel als u voor het eerst op een voor u onbekende baan speelt? Heerlijk ontspannen midden in de prachtige natuur?
Service, kwaliteit en de zekerheid dat uw golfvakantie perfect geregeld wordt tezamen met een unieke prijs-kwaliteitverhouding maken Pin High al 20 jaar dé nummer 1 in golfreizen.
Service, kwaliteit en de zekerheid dat uw golfvakantie perfect geregeld wordt tezamen met een unieke prijs-kwaliteitverhouding maken Pin High al 20 jaar dé nummer 1 in golfreizen. Deze positie hebben wij slechts kunnen bereiken dankzij de vele trouwe klanten voor wie wij elk jaar weer een golfreis mogen verzorgen
Ruim 25 jaar ervaring in goed verzorgde golfvakanties! Wij bieden u een scala aan scherp geprijsde golfreizen, gezellige toernooien en golfclinics op zonnige bestemmingen!
Onder de naam West Algarve Golf organiseren wij al ruim 15 jaar “op maat gesneden” golfreizen, zakenreizen en golfclinics, geheel volgens jullie wensen en budget. Wij heten jullie van harte welkom in Portugal.

Golfsites

Leuk golf nieuws op Hotel & Golf .nl
GOLF.NL is een particulier initiatief uit de Nederlandse golfwereld. Het is de professionele portal voor iedereen die in Nederland golft. GOLF.NL is ideaal voor golfers en voor adverteerders van golfproducten- en diensten.
Uitgebreide link pagina van Startpagina over de sport Golf.
Leuke golffilmpjes
Leuke golfsite
Hier bouwen golf fans aan een wikipedia achtige omgeving rondom golf.
Golf, golfbanen, het laatste golfnieuws, golfinstructies op maat & equipmentnieuws vindt u op Golfsite.nl.
Op deze site bouwen wij aan de meest complete en inzichtelijke informatie over de golfsport en aanverwante zaken.
Op Pitchandputt.nl vindt u alle informatie over golfen die u nodig heeft. De domeinnaam Pitchandputt.nl is te koop!

Golftoernooi

Golfkalender voor amateur golfers in alle leeftijdsklasse en voor alle handicaps
Overzicht / Weblog van golftoernooien in Nederland en de rest van de Wereld.
mijn golfvereniging gvb examen golfen lid worden via onze website kunt u zich aanmelden voor golf toernooien en online handicap registratie ook heeft u als lid vele golf, greenfee, golfles kortingen

Golfuitrusting

Callaway golf voor je golfuitrusting
Laag geprijst en hoog aangeschreven.
Alles over het Kopen van Golfspullen
Strokeplay.nl is een geheel Nederlands bedrijf dat golfartikelen verkoopt op het internet

Golfweekend

De mooiste golfweekend arrangementen zoek en boek je op GolfWeekend.nl
Golfweekend arrangementen aangeboden door Recreatief.nl , dè kwaliteits specialist als het gaat om uw Tijd voor vrije tijd . De mooiste golfbanen en goede golf hotels.
Een heerlijk golf hotel weekend boeken ? Op deze golf blog vind je regelmatig leuke hotel & golf suggesties

Golfwinkel

Golf-Discounter.nl Enorme keuze, Scherp geprijsd!, Online Bestellen, Levertijd 2-5 werkdagen.

Indoor golf

indoor golf uitje

golfbaan

Golfbanen in Nederland blog. Heel uitgebreid, met veel informatie over golfbanen overal in Nederland

zakelijk

Bij onze golfmeeting arrangementen zijn inspanning en ontspanning de sleutelwoorden. U start de dag met een bijeenkomst in een van onze vergaderaccommodaties. Na een inspannende ochtend bespreekt u alle zaken nog eens in de ontspannen omgeving van de Golfbaan. De beste deals worden immers gesloten tijdens een informele ontmoeting.
Online Magazine met leuke golf trips die je goed kunt combineren met zakendoen.