Menu
Golfweekend / Zeeland

3-daags golfarrangement in Zeeland met golfluxe aan het Veerse Meer!

Golfliefhebber maar haalt u ook voldoening uit strand en watersport? Dit 3-daags golfarrangement in Zeeland is dan precies wat u zoekt. Op golfbaan de Zeeuwsche in Middelburg kunt u uw slag oefenen. De golfbaan biedt voor iedere golfer voldoende uitdaging.

Hotel

Het Veerse Meer is de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van strand en watersport. Het 4-sterrenhotel is goed gelegen op één van de mooiste plekjes van Zeeland. Het elegante hotel is hedendaags en aantrekkelijk ingericht. Het hotel beschikt over 51 luxe tweepersoonskamers verdeeld over drie verdiepingen, waardoor u zich helemaal thuis voelt hier. In de gezellige Marina Lounge kunt u genieten van heerlijke lunches, smaakvolle diners of gezellige borrelmomenten.

Het hotel beschikt daarnaast over een fitnessruimte en heeft een eigen aanlegsteiger en strand. Op één van de twee ruime terrassen kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het Veerse Meer.

Marina lounge

Bij Marina Lounge proeft u culinaire creaties die met liefde worden bereid. Marina Lounge staat voor eerlijk, puur en regionaal eten. Dagelijks biedt de lounge verse vis, schaal-en schelpdieren en een smaakvolle salade aan. Om de smaak nog wat te verfijnen worden er bijpassende wijnen geadviseerd.

Passie en vakmanschap zijn de sleutelwoorden in Marina Lounge, waar alles wordt bereid uit eigen keuken. U kunt heerlijk eten op het fijne loungeterras met prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Aan de buitenbar kunt u genieten van de verfrissende cocktails. Bij Marina Lounge hangt er altijd een heerlijke intieme sfeer.

Golfbaan de Zeeuwse

De schitterende golfbaan in Middelburg is gecreëerd door de gerenommeerde golfbaanarchitect Bruno Steensels. Deze golfbaan staat bekend om zijn voortreffelijke greens en is absoluut een bezoek waard voor golfers van alle niveaus.

Wat de golfbaan onderscheid van andere golfbanen is de speciale driving range. Hier kunt u zowel vanaf het gras als vanaf een platform in het water uw slagen oefenen. Daarnaast beschikt de golfbaan over een putting green, waar u in alle rust uw putting vaardigheden kunt verbeteren.

Moeite met het bereiken van optimale prestaties tijdens het golfen? Hier een aantal tips!