Menu
Uncategorized

Golfen op meerdere golfbanen – 3 TIPS

Het golfseizoen gaat binnenkort weer beginnen…

De winter zit er binnenkort weer op en het warmere weer komt er langzaam aan. Omdat het golfseizoen bijna van start gaat hebben we 3 mooie golftips uitgezocht om te golfen op meerdere golfbanen.

3 golftips om te golfen op meerdere golfbanen

Golfarrangement vlakbij Osnabruck – Keuze uit 10 golfbanen
De omgeving waarin dit arrangement zich bevindt staat bekend als ”het golfparadijs”. Het ligt namelijk vlakbij de mooiste golfclubs van Duitsland. Bij dit arrangement gaat u  golfen op meerdere golfbanen. U kunt kiezen uit maar liefst 10 golfbanen!
Het  hotel verbindt de sportieve en de cultuurhistorische attracties van de omgeving aan een gastvriendelijke service. Dit hotel ligt dichtbij de A30 en is dus makkelijk te bereiken. Het hotel heeft een eigen tuin met een schitterend uitzicht over het landschap.

Culinair Golfarrangement in Alkmaar met 2 dagen golfen
Met dit 2-daagse Culinaire golfarrangement heeft u een bijzonder golfarrangement. Het hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw in hartje Alkmaar. Bij dit golfarrangement gaat u golfen op meerdere golfbanen. Er zijn namelijk  2 greenfees inbegrepen op 2 verschillende golfbanen. Een leuke city trip gecombineerd met uw favoriete sport!
Met een ligging in het sfeervolle centrum van Alkmaar, nabij de stranden van Bergen en Egmond aan Zee, luchthaven Schiphol en bruisend Amsterdam is dit hotel een perfecte keuze voor een luxe verblijf in een modern boutique hotel. Het boutique hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw Schutterswei.

Golfarrangement in Brabant – Genieten en spelen op 2 mooie golfbanen
U verblijft 2 dagen in dit gastvrije Brabantse hotel en tijdens uw verblijf kunt u 2 keer golfen op verschillende golfbanen. U gebruik maken van een 18 holes greenfee op de golfbanen in de buurt van het hotel. Er kan worden gekozen uit 5 verschillende golfbanen. Het hotel ligt in het dorp Made in een gebied waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen en zeilen, op 5 km van de rand van het schitterende nationale park de Biesbosch. Tevens ligt het hotel ligt op 25 minuten rijden van Breda en van het attractiepark de Efteling. Met de auto bent u in 35 minuten in ‘s-Hertogenbosch. Er zijn verschillende golfbanen in de omgeving, waaronder de Oosterhoutse Golf Club op minder dan 20 minuten rijden.