Menu
Duitsland / Tips

Golf – & Landclub Ahaus

Ahaus Land- & Golfclub

Ahaus land- & Golfclub ligt aan 2 golfbanen met in totaal 36 holes. Vanuit het hotel loopt u dus zo de golfbaan op! Het hotel is gelegen in Ahaus, vlak over de grens in Duitsland. Vanaf het hotel is het 15 minuten rijden naar Enschede. Het hotel ligt ingebed in de uitgestrekte green van de golfbaan, ver weg van alle dagelijkse stress, tussen de dorpen Alstätte en Ottenstein.

Omringd door vele fietspaden van het Münsterland Radelpark, die rondom het hotel liggen, is de stad Ahaus met zijn barokke kasteel en vele andere bezienswaardigheden niet ver weg.

Hotelkamers

Het hotel beveelt zichzelf aan met elegant en comfortabel ingerichte hotelkamers en suites die zijn uitgerust met alle wenselijke voorzieningen.

De 18 standaardkamers zijn 26 vierkante meter groot. De standaardkamers zijn ingericht met een een boxspringbed, zithoek, bureau, tv, telefoon en Wi-Fi. De badkamers hebben een ligbad, vloerverwarming föhn en een toilet/bidet in een aparte ruimte.

De 13 premiumkamers zijn 30 vierkante meter groot. De premiumkamers zijn ingericht met boxspringbed, zithoek, bureau, Smart TV, koffie-/theeapparaat en Wi-Fi. De badkamers hebben een dubbele wastafel, ligbad, vloerverwarming, föhn en een toilet/bidet in een aparte ruimte.

De 4 suites zijn 50 vierkante meter groot verdeeld over 2 etages. De suites van Ahaus land- Golfclub zijn ingericht met een aparte woonkamer met zithoek, bureau, TV, telefoon en Wi-Fi. De suite heeft een aparte badkamer met boxspringbedden. De badkamers hebben een dubbele wastafel, ligbad, douche, vloerverwarming, föhn, toilet/bidet in een aparte ruimte.

Gastronomie

Land- & Golfhotel Ahaus streeft een hoge kwaliteit na. Met seizoenaanbiedingen en een consequent hoogwaardige selectie van eten en drinken, evenals gekwalificeerd en zeer vriendelijk personeel zal het restaurant u overtuigen.

“Omdat de Schepper de mens verplichtte om te eten om te leven, gaf hij hem de eetlust en beloonde hem met het genot” – Onbekend

Trouw aan deze quote, doet het restaurant er alles aan om u dit plezier te bezorgen!

Omgeving

Het parklandschap van het Münsterland rond de stad Ahaus Land- & Golfclub heeft een bijzondere aantrekkingskracht op velen die deze regio kennen. Nergens anders in het Münsterland vindt u zoveel natuurgebieden, hoogveengebieden en heidevelden, hier in de directe omgeving van Nederland.

De ligging van dit hotel is ideaal, vanuit Nederland rijdt u via de A1 of de Twenteroute (N18) eenvoudig en snel naar Ahaus.

Ahaus

Ahaus is een stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen nabij de Nederlandse grens. Ahaus heeft een historisch stadscentrum met karakteristieke architectuur. In de omgeving van Ahaus zijn er enkele kastelen en paleizen, zoals Schloss Ahaus. Dergelijke historische monumenten voegen een vleugje pracht en geschiedenis toe aan de omgeving. Het centrum beschikt over een grote hoeveelheid en diversiteit aan winkels. Liever wandelen of fietsen? Het landelijk gebied rondom Ahaus, met onder meer het bekende Witte Venn is voor iedereen een indrukwekkend uitje.

golfarrangement in Duitsland vlakbij Enschede
Golfarrangement in Duitsland vlakbij Enschede

Golfarrangement in Duitsland vlakbij Enschede Op nog geen 15 minuten van Enschede vindt u dit prachtige Duitse golfhotel. Het hotel is gelegen aan een golfbaan met 36 holes, u kunt dus golfen op verschillende banen zonder daarvoor in de auto te hoven stappen! Vanuit het hotel loopt u dus zo de golfbaan op. Het hotel is gelegen in Ahaus, vlak over de grens in Duitsland. Het hotel ligt ingebed in de uitgestrekte green van de golfbaan, ver weg van alle dagelijkse stress, tussen de dorpen Alstätte en Ottenstein. Omringd door vele fietspaden van het Münsterland Radelpark, die rondom het hotel liggen, is de stad Ahaus met zijn barokke kasteel en vele andere bezienswaardigheden niet ver weg. Ahauser Land- & Golfclub Aan het hotel, in het westelijke deel van de regio Münsterland, direct grenzend aan het

Lees verder »