Menu
Tips

Hotel Stiemerheide

Hotel Stiemerheide 

Het sfeervolle hotel Stiemerheide, uniek gelegen in de Limburgse Kempen (België), grenzend aan het Maasland is eind jaren ‘80 in de Engelse cottage stijl gebouwd. Het hotel ligt net over de grens bij Geleen en is voorzien van alle hedendaags comfort. Hier kunt u zich echt thuis voelen. Lezen bij de open haard, ontspannen in één van de 69 hotelkamers, een drankje in de bar… of heerlijk ontspannen in het binnenzwembad, sauna en sanarium. Na een heerlijke nachtrust geniet u ’s morgens van een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet en ’s avonds van een uitstekend diner.

Gastronomie

Het sfeervolle hotel, uniek gelegen in de Limburgse Kempen (België), grenzend aan het Maasland is eind jaren ‘80 in de Engelse cottage stijl gebouwd. Het hotel is gelegen op een prachtige locatie en is voorzien van alle hedendaags comfort. Hier kunt u zich echt thuisvoelen. Lezen bij de open haard, ontspannen in één van de 70 hotelkamers, een drankje in de bar… Er zijn tal van mogelijkheden om te relaxen in dit Limburgs hotel. Na een heerlijke nachtrust kunt u eveneens genieten van een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet.

Het hotel beschikt over 2 fraaie restaurants die beide bejuweld worden voor de kwaliteit van de gastronomie. In restaurant Moonstone (13,5/20 GaultMillau) gaat de keukenbrigade tot het uiterste om seizoensgebonden producten en eigentijdse creaties uit de verfijnde Belgische en Franse keuken op tafel te brengen.

Het is ook mogelijk om te dineren in restaurant De Kristalijn (1 Michelin Ster en 17/20 GaultMillau). Hier kan u in elk seizoen in een andere setting komen proeven van een klassiek menu met moderne toetsen.

Vraag naar de mogelijkheden en geniet van de culinaire hoogstandjes op deze prachtige locatie!

Het hotel ligt op een half uurtje rijden van Maastricht en 20 minuten van Geleen.

Golfbaan Spiegelven

Het hotel is gelegen aan de prachtige golfbaan Spiegelven. Een erg gevarieerd parcours aangelegd in zijn bosrijke en licht heuvelachtige omgeving. De amateurgolfer vindt via heidepartijen, waterhindernissen, loof- en naaldbomen makkelijk zijn weg naar de grote, snelle greens. De betere speler of de “pro” daarentegen krijgt de kans om het volledige slagenarsenaal uit de hoed te toveren: hier een draw, daar een fade, een gedurfde drive om een hoek af te snijden… Een ware uitdaging voor iedere golfer!

Omgeving

Als één van de belangrijkste toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen is dit gastvrije hotel een oord waar het goed vertoeven is. De omgeving nodigt uit tot tal van natuuruitstappen, fietstochten en momenten van pure rust te midden van de ongerepte natuur.

De Grens van Perfectie: Een 3-Daags Golfarrangement in Genk

Genk, gelegen in het hart van Belgisch Limburg, staat niet alleen bekend om zijn prachtige natuur en bruisende stadsleven, maar ook om zijn uitstekende golfmogelijkheden. Als je op zoek bent naar een golfervaring van wereldklasse in combinatie met luxe accommodaties en ontspanning, dan is het 3-daagse golfarrangement in Genk precies wat u nodig heeft. Vanuit het ontbijt loopt u zo het groene golfveld op. Met een gastronomisch 4- en 5 gangen diner in Restaurant Moonstone bent u helemaal op uw plek in Genk. Gastronomie Tijdens u verblijf wordt u voortreffelijk verzorgd door de werknemers. Het sfeervolle hotel is gelegen op een schitterende locatie en is voorzien in alles wat u nodig heeft. Van een drankje aan de bar tot rustig relaxen aan de open haart. Na een heerlijke nachtrust kunt u genieten van een uitgebreid

Lees verder »

GOLFSPECIAL in België – Golfen en dineren in restaurant met Michelin Ster

Dineren in restaurant met Michelin Ster Tijdens de special “Golfen en dineren in restaurant met Michelin Ster” verblijft u in een sfeervol hotel, uniek gelegen in de Limburgse Kempen (België), grenzend aan het Maasland. Het hotel is eind jaren ‘80 in de Engelse cottage stijl gebouwd. Het hotel is gelegen op een prachtige locatie en is voorzien van alle hedendaags comfort. Hier kunt u zich echt thuisvoelen. Lezen bij de open haard, ontspannen in één van de 70 hotelkamers, een drankje in de bar… Er zijn tal van mogelijkheden om te relaxen in dit Limburgs hotel. Na een heerlijke nachtrust kunt u eveneens genieten van een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet. Gastronomie Het hotel beschikt over twee fraaie restaurants die beide bejuweld worden voor de kwaliteit van de gastronomie. In restaurant Moonstone (13,5/20 GaultMillau) gaat de

Lees verder »

2-daags Culinair Golfarrangement net over de grens in Belgie – Golfbaan aan het hotel

Op deze prachtige locatie is het volop genieten. Het hotel dat voorzien is van hedendaags comfort, is gelegen aan de 18-holes golfbaan Spiegelven. In de avond geniet u van een gastronomisch 4-gangendiner in het restaurant dat door Michelin is erkend met een Bib Gourmand! Gastronomie Het sfeervolle hotel, uniek gelegen in de Limburgse Kempen (België), grenzend aan het Maasland is eind jaren ‘80 in de Engelse cottage stijl gebouwd. Het hotel is gelegen op een prachtige locatie en is voorzien van alle hedendaags comfort. Hier kunt u zich echt thuisvoelen. Lezen bij de open haard, ontspannen in één van de 70 hotelkamers, een drankje in de bar… Er zijn tal van mogelijkheden om te relaxen in dit Limburgs hotel. Na een heerlijke nachtrust kunt u eveneens genieten van een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet. Het hotel beschikt

Lees verder »