Menu
Noord-Brabant / Tips / Uncategorized

Hotel- restaurant de Korenbeurs

Hotel- en restaurant de Korenbeurs

Golfen bij Hotel- restaurant de Korenbeurs betekent een opwindende golfervaring tussen de prachtige Nederlandse omgeving. De baan biedt uitdagende holes en adembenemende uitzichten die golfers van alle niveaus zullen betoveren. Maar het gaat niet alleen om golf; het is een kans om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van rust en comfort. Na uw spel kunt u ontspannen in het hotel, waar heerlijke maaltijden en warme gastvrijheid op u wachten. Ontdek waarom golfen bij Hotel Korenbeurs een ervaring is die u steeds opnieuw wilt beleven.

Hotel

Hotel- restaurant de Korenbeurs is een ideale uitvalsbasis als je er even lekker tussenuit wilt, er is namelijk veel te doen in de omgeving van Made. Het hotel beschikt over 67 moderne en sfeervolle hotelkamers. De faciliteiten van dit hotel bieden alles voor een heerlijk verblijf. Dit hotel is dan ook ideaal voor een kort, maar ook zeker lang verblijf. Alle kamers beschikken onder andere over een flatscreen TV, badkamer, toilet, bureau en een heerlijk bed. Als u de omgeving wilt ontdekken, kunt u aan de receptie een e-bike huren en prachtige routes fietsen.

Keuze uit 5 verschillende golfbanen

 

U gaat bij dit arrangement 2 keer golfen. U heeft keuze uit de volgende 5 golfbanen:

  • Golfpark Bergvliet: De 18 holes par 71 wedstrijdbaan kenmerkt zich door een glooiende, soms linksachtige course met op bijna elke hole de bosrand als decor. Elke hole heeft een geheel eigen karakter en zal je keer op keer weer verrassen. Afstand en moeilijkheidsgraad zijn uiteraard bij elke hole goed op elkaar afgestemd.
  • De Oosterhoutse Golfclub: Een uitdagende, gevarieerde lange parkbaan met zoveel hout dat sommige gedeeltes bosbaan zouden kunnen zijn. De baan werd in 1985 aangelegd. In 2017, met de komst van de Par 3 baan (ook wel Academy Course genoemd) werd de 18 holes baan verrijkt met vier spannende nieuwe holes. Met zowel water als bunkers. De Oosterhoutse heeft daardoor veel afwisselende en golf technisch interessante holes. Water speelt een belangrijke rol in de baan want op zeker 6 holes is de nodige techniek en durf vereist om met dezelfde bal te kunnen doorspelen.
  • Golfpark de Haenen: Een golfronde voert door de 4 verschillende sferen die deze golfbaan zo uniek maken. Van de bloeiende roughs van de wetlands en het grasgebied komt u in het parkgedeelte met de 2 grote vijvers en de vele rododendrons en azalea’s. Vervolgens komt u in het historische bosgedeelte. Vanaf hole 13 wordt het terrein sterk glooiend met een prachtig gebied van heide en zandverstuivingen.
  • Golfbaan de Turfvaert: De Turfvaert is een 18 holes Inland Linkscourse, gebaseerd op de strategieën en speelkarakteristieken van de beroemde, klassieke Britse golfbanen, natuurlijk ingebed in de omgeving. De baan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. Weidse uitzichten, glooiende fairways, verraderlijke rough, ruwe bunkers, mooie greens in Britse stijl.
  • De Loonsche Duynen: Deze golfbaan is gelegen tussen de Loonse en Drunense Duinen en landgoed Huis ter Heide. Een prachtige omgeving om een frisse neus te halen, te genieten van de natuur en te ontspannen na de drukte van alledag. Op het park vind je twee golfbanen, 9 en 18 holes vol waterpartijen, heuvels, bunkers en bossen.

Afstanden

De afstand tussen Hotel- restaurant de Korenbeurs en de golfbanen:
Golfpark Bergvliet ligt op 12 minuten rijden van het hotel.
De Oosterhoutse Golfclub ligt op 14 minuten rijden van het hotel.
Golfpark de Haenen ligt op 16 minuten rijden van het hotel.
Golfbaan de Turfvaert ligt op 22 minuten rijden van het hotel.
De Loonsche Duynen ligt op 22 minuten rijden van het hotel.

Wilt u bij de Oosterhoutse Golfclub golfen dan is een handicap van maximaal 108 per flight toegestaan. Wilt u met meer dan 2 personen in een flight starten dan hebben wij ook de handicaps van de golfers nodig.

Geniet van een 2-daags Golfarrangement in Noord-Brabant

Sla uw slag Wilt u het golfen combineren met een heerlijke overnachting? Dan is dit golfarrangement een echte aanrader! Golfen is tegelijkertijd actie, ontspanning en genieten! U bent lekker in de natuur. Met dit arrangement kunt u dit alles met elkaar combineren. Golfen bij De Turfvaert Gelegen op ca. 10 autominuten van het hotel is golfpark De Turfvaert gelegen. De 18-holes golfbaan van 50 hectare garandeert een fantastische belevenis voor golfers op ieder niveau. Ondanks het jonge karakter van de baan is het nu al een lust voor het oog waarin hoogteverschillen, moerassen en waterpartijen zorgen voor uitdagende en karaktervolle ‘signature’ holes. Overnachten in een voormalig Klooster U bent van harte welkom in dit 4-sterren hotel, een voormalig klooster, gelegen in een gezellige bosrijke omgeving en nabij de steden Breda, Roosendaal, Bergen Op Zoom en Antwerpen. Onze 56

Lees verder »
golfarrangement in Brabant

Golfarrangement in Brabant – Keuze uit 5 verschillende golfbanen

Gastvrij hotel in Made U geniet van de Brabantse gezelligheid tijdens dit golfarrangement in Brabant. Het hotel staat bekend om haar gastvrijheid. Het beschikt over 65 hotelkamers, meerdere types, met alle voorzieningen om uw verblijf te veraangenamen. Het hotel beschikt ook over een fijn restaurant waar u heerlijk kunt dineren. In restaurant Fundi geniet u van een 4-gangendiner. Golfarrangement in Brabant – Keuze uit 5 verschillende golfbanen Tijdens dit golfarrangement in Brabant heeft u de keuze uit maar liefst 5 prachtige Brabantse golfbanen, namelijk Golfpark Bergvliet, De Oosterhoutse, Golfbaan de Turfvaert, de Haenen en Golfpark de Loonsche Duynen. Het hotel is perfect gelegen tussen al deze golfbanen. Golfpark Bergvliet ligt op 13 minuten rijden van het hotel. De 18 holes par 71 wedstrijdbaan kenmerkt zich door een glooiende, soms linksachtige course met op bijna elke

Lees verder »
Goed beoordeeld arrangement in Brabant

Goed beoordeeld arrangement in Brabant

Goed beoordeeld arrangement in Brabant Golfarrangementen kunnen verschillen in de kwaliteit van de golfbanen, accommodaties en andere faciliteiten die worden aangeboden. Reviews bieden een waardevol inzicht in de ervaringen van andere golfers, waardoor je een weloverwogen beslissing kunt nemen over waar je jouw kostbare tijd (en geld) wilt besteden. Tijdens dit 3-daags Culinair Golfarrangement overnacht u 2 nachten in een gastvrij hotel en kunt u 2 dagen golfen op een van de 5 golfbanen in de buurt van het hotel. Reviews Neem de tijd om dit goed beoordeelde arrangement te lezen voor een onvergetelijke golfervaring. Enkele reviews over een goed beoordeeld arrangement in Brabant: Anoniem beoordeelde dit arrangement met een 8: ”Goede service en de baan was in goede conditie. Ontvangst is goed en het hotel met eten en ontbijt goed verzorgd.” Anoniem beoordeelde dit

Lees verder »