Menu
Uncategorized

6-daagse Golfvakantie vol ontspanning en culinaire verwennerij in de Taunus – Duitsland

Geniet van een 6-daagse Golfvakantie vol luxe en ontspanning! Verblijf vijf nachten in het comfortabele hotel en begin uw dag met een smaakvol ontbijtbuffet. Ontdek onbeperkte mogelijkheden op de golfbaan met gratis Greenfee en ontvang een golfpakket inclusief een birdieboekje, bagagelabel, ballenkaart met 50 ballen, opslagfaciliteiten, gedetailleerde informatie en een verhuurtrolley. Geniet ook van een seizoensgebonden 3-gangen menu en halverwege catering, zodat u energiek kunt blijven golfen. Ter ontspanning geniet u in van de wellnessfaciliteiten in het hotel.

Golfen en actief de omgeving verkennen

Beleef een bijzondere golfvakantie direct aan de 18-holes golfbaan in Hessen. Dit golfhotel ligt midden in de Taunus, op slechts 25 autominuten van Wiesbaden. De omgeving is niet alleen ideaal om te golfen, maar ook om te wandelen en fietsen en om tal van excursies te maken.

Sinds het seizoen 2016 vindt u één van de mooiste golfbanen van de deelstaat in combinatie met een van de beste golfhotels in Hessen. Ongetwijfeld een aantrekkelijke bestemming voor golfers. Het golfparadijs in de Taunus laat de harten van golfers sneller kloppen. Als in een amfitheater strekken de 18 fairways zich uit over het trechtervormige gebied rond de boerderij en het hotel. De bijzondere vorm van het landschap maakt de baan buitengewoon interessant en zorgt voor een gevarieerd en uitdagend spel.

De baan, ontworpen door de Düsseldorfse golfbaanarchitect Christian Althaus, is gebaseerd op een klassieke “links course” die gebaseerd is op de originele banen in Schotland. Het ontwerp haakt ook in op drie thema’s die kenmerkend zijn voor de regio: het UNESCO Werelderfgoed Limes, boomgaarden en het element water.

De bijzondere kenmerken op een rij:

  • 18-holes championship course inclusief fairway-irrigatie
  • 3-holes baan (1: 156m/ 2: 132m/ 3: 98m)
  • Driving range met Taylor Made ballen
  • Pitching green inclusief green bunker en fairway bunker training
  • Oefen Putting Green
  • Himalaya groen
  • GPS-golfkarretjes
  • Jucad-vloot (e-trolley)
  • Duw huurwagentjes
  • Verhuur clubsets van Taylor Made

Omgeving van Hessen ontdekken

Het hotel biedt talloze mogelijkheden voor iedereen die zijn actieve vakantie in Duitsland op een gevarieerde manier wil organiseren. Fietsen door het Aartal, wandelen in de voetsporen van de oude Romeinen of joggen door de prachtige hoogten van de Taunus. Wie zijn vrije tijd met actieve ontspanning wil afsluiten, vindt daarvoor in de omgeving van dit hotel veel mogelijkheden. Bezoek ook eens het kasteel Zugmantel, de Kasteelruïne Hohenstein of de Romeinse toren Idstein-Dasbach. Ook de steden Frankfurt en Wiesbaden en Mainz zijn een bezoek waard.