Menu
Golfweekend / Limburg / Overnachten aan de golfbaan

Golfaanbieding in Weert – Overnachten aan de golfbaan

Golfaanbieding in Weert – Overnachten aan de golfbaan

Zoekt u een bijzonder hotel aan de golfbaan? Dan is deze Golfaanbieding in Weert precies waar u naar opzoek bent! Dit Golfarrangement is de perfecte manier om te genieten van een ontspannen vakantie terwijl u ook kunt blijven oefenen en spelen op de golfbaan. De golfbaan ligt naast het hotel dus u kunt de auto mooi laten staan. Dat is een extra pluspunt!

Golfaanbieding in Weert

In de ochtendzon geniet u op uw balkon van het adembenemende uitzicht. In het restaurant staat een uitgelezen, vers ontbijt voor u klaar en u gaat een dag heerlijk 18 holes golfen op de Champignon Course. Dit Golfweekend in Weert biedt niet alleen de mogelijkheid om te spelen op een prachtige golfbaan, maar ook om te genieten van alles wat de stad te bieden heeft.

De hotelkamers met adembenemende uitzicht en de brasserie

De kamers zijn voorzien van designmeubilair, luxe beddengoed en een flatscreen-tv. In de ochtendzon geniet u op uw balkon van het adembenemende uitzicht. In Brasserie L kunt u ongedwongen genieten in huiselijke sferen van heerlijke gerechten om met een glimlach huiswaarts te keren. De brasserie heeft een eenvoudige kaart met heerlijke gerechten en wijnen waar u de hele dag van kunt genieten.

Golfaanbieding in Weert

De Championship Course

De Championship Course, zowel uitdagend als gevarieerd en goed te spelen voor golfers van uiteenlopende handicapcategorieën. De 18 holes liggen in het rustige natuurgebied van de bossen, ver van verkeerslawaai. De natuurlijke begrenzing wordt enerzijds gevormd door het bos, anderzijds door de meanderende Tungelroysche beek. Het meest in het oog springende kenmerk is de grote verscheidenheid aan loof- en naaldbomen, die de baan in elke jaargetijde weer een ander aanzien geeft.

Het golfarrangement in Weert is uniek omdat het een prachtige golfbaan biedt met uitdagende holes en adembenemende uitzichten. Ons gehele aanbod golfarrangementen kunt u vinden op: Golfweekend.nl