Menu
Bijzonder Overnachten / Duitsland / Golf en Gastronomie / Golfen op meerdere golfbanen / Golfweekend / Sleeswijk-Holstein / Wellness

Unieke golfarrangement – Golfen Asperges en Schnitzels

Golfen Asperges en Schnitzels

Wat is er nou beter dan de combinatie golf asperges en schnitzels? Bij dit heerlijke EXCLUSIEVE arrangement gaat u maar liefst 2 keer Golfen tijdens het Unieke golfarrangement op verschillende banen die in de buurt liggen van het hotel. Let op! Want dit is een exclusief arrangement en is alleen te boeken in mei en Juni! Wanneer u klaar ben met golfen kunt u gaan genieten van de  heerlijke maaltijden en ontspannende wellness activiteiten. De eerste avond geniet u van een Wiener Schnitzel met bijgerechten, en de tweede avond geniet u van asperges met gerookte Holstein Katenham. Al trek? Klik hier voor meer info.

Het bijzondere ontspannende wellness hotel

Het hotel is een voormalige wind- en watermolen. Dit hotel is gelegen in een idyllische en rustige omgeving met onder andere de nabijheid van de Baltische Zee. Met dank aan de Comfortabele hotelkamers, uitstekende gastronomie en de wellness- en gezondheidsruimte zult u zich al snel thuis voelen wanneer u te gast bent in het hotel tijdens het Unieke golfarrangement. Met de golfbanen in de buurt, een divers aanbod aan vrijetijdsactiviteiten in Holstein Zwitserland en een geschikte ambiance voor uw evenementen hoeft u zich niet te vervelen tijdens uw verblijf in dit hotel.

De prachtige golfbanen waar u kunt golfen

Naast uw verblijf tijdens het Unieke golfarrangement kunt u kiezen uit 2 van de 3 golfbanen om een leuk sportief dagje te gaan golfen.

Golfclub Segeberg e.V: Deze 18-holes championship course ligt op 8 minuten rijden van het hotel. Deze golfbaan vereist een nauwkeurig spel van alle golfers vanwege  het licht heuvelachtige terrein en de 15 waterhindernissen die slim in het spel zijn geïntegreerd. De golfbaan heeft een wisselend en indrukwekkend panorama over de Wardersee.

Golfclub Gut Waldshagen: Deze prachtige golfbaan ligt in het hartje van Sleeswijk-Holstein en ligt op 24 minuten rijden van het hotel. De golfbaan biedt ook een eersteklas oefenterrein met een driving range, putting en chipping green. De golfschool biedt regelmatig introductiecursussen voor golfbeginners.

Golf Club Brodauer Mühle e.V: In de buurt van het betoverende stadje Neustadt i.H. en slechts een paar par 5 verwijderd van de Baltische Zee, wacht de golfclub Brodauer Mühle op u. Hier moet u geweest zijn! De golfbaan die op 30 minuten rijden van het ligt, nodigt u uit om te genieten van een rustgevende pot golf met een prachtig panoramisch uitzicht over het prachtige landschap van Sleeswijk-Holstein.