Menu
Golfweekend / Limburg

Golfen tussen de Limburgse heuvels

Bent u een golfliefhebber en zijn jullie op zoek naar wat uitdaging? Kom dan golfen tussen de Limburgse heuvels vanuit het gezellige Slenaken. Daarnaast heeft u de keuze uit 6 golfbanen in de omgeving van het hotel!

Verblijf in een prachtig hotel in Slenaken tijdens het golfen tussen de Limburgse heuvels

Het hotel ligt in het kleine Limburgse dorpje Slenaken en biedt accommodaties met uitzicht op het Gulpdal. Hier gaan begrippen als rust, ruimte en privacy gepaard met allure, stijl en warmte. Daarnaast is het hotel omgeven met een grote tuin. U kunt ontspannen in de sauna, het solarium en het bubbelbad, of zwemmen in het binnenzwembad. Gasten kunnen na een sportieve dag op de golfbaan genieten van een drankje op het terras.

Kamers en Suites

De kamers en suites zijn smaakvol en royaal ingericht. Voorzien van bad of inloopdouche, toilet, flatscreen-televisie, safe, telefoon en balkon. Vanaf het ruime balkon heeft u een schitterend uitzicht over de natuurrijke Gulpvallei. Tevens geniet u ‘s morgens van een uitgebreid ontbijtbuffet, gepresenteerd op een exclusieve wijze, om uw buik goed te vullen voor een dagje golfen.

Mogelijkheden in de omgeving

Op de dag dat u niet gaat golfen tussen de Limburgse heuvels, kunt u genieten van de mooie omgeving die Slenaken biedt. De centrale ligging van het hotel in deze regio biedt veel voordelen. Afstanden spelen hier geen rol, binnen een klein uur bent u in de Ardennen of de Eifel, Keulen, Antwerpen en Brussel. Binnen een half uur bent u in Aken, Luik, Valkenburg of Maastricht, de oudste stad van Nederland. Golfen, shoppen en kuren in een bijzonder decor. Limburg is een provincie om lief te hebben.

Golfen tussen de Limburgse Heuvels

Tijdens het golfen tussen de Limburgse heuvels, heeft u met dit mooie golfarrangement keuze uit 6 verschillende golfbanen in de buurt. Elke golfbaan heeft iets unieks en uitdagends.

U kunt kiezen uit de volgende golfbanen:

  • De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem
  • Golfclub Mergelhof
  • Golfbaan Henri Chapelle
  • Golfbaan Het Rijk van Margraten
  • Golf & Country Club Hoenshuis
  • International Golf Maastricht
Zoek de uitdaging op en kom golfen tussen de Limburgse heuvels met dit mooie golfarrangement in Slenaken!

Nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan ook eens dit artikel over Golfen Limburg.

Met sportieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Golfweekend.nl