Menu
Duitsland / Golfweekend

Het Landhotel in Krefeld en Zijn Uitmuntende Golfervaringen

Dompel uzelf onder in luxe en ruimte bij het hoogwaardige landhotel in Krefeld, waar gastvrijheid een standaard is. Met 4-sterrencomfort biedt dit hotel een warm welkom aan iedereen, inclusief mindervalide gasten en zelfs huisdieren. Daarnaast zijn de 155 kamers met airconditioning ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen, waarbij kinderen onder de 12 jaar gratis verblijven.

Voor degenen die van golf houden, is dit 3-daags verblijf een uitnodiging om te genieten van uitdagende golfrondes op een keuze uit 4 verschillende en unieke golfbanen in de regio. Van gerenommeerde banen tot banen die precisie testen, biedt elk een eigen ervaring voor golfers van alle niveaus.

Landhotel

Aan ruimte geen gebrek bij dit hoogwaardige landhotel in Krefeld. Met 4 sterren is het een luxe restaurant, voorzien van 155 kamers met airconditioning. Iedereen is welkom bij dit hotel. Ook heeft het hotel kamers tot zijn beschikking voor mindervalide personen. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis op de kamer verblijven. Mocht u met uw gezin komen? De ruime gezinskamers heten u van harte welkom. Alle kamers beschikken over wifi en huisdieren zijn welkom.

Keuze uit 4 golfbanen

Tijdens het 3-daags verblijf staan de golfrondes centraal. U heeft tijdens uw verblijf de keuze uit 2 verschillende golfbanen. Alle golfbanen bieden een andere uitdaging zijn op zijn eigen manier uniek. U heeft keuze uit de volgende golfbanen.

Golf & Country Club Elfrather Mühle e.V.: Deze golfbaan wordt ook wel gezien als één van de beste banen van Duitsland. Diverse kampioenschappen van het hoogste niveau vinden hier plaatst. De baan voldoet met 4 afslagen per baan en een totale lengte van 6300 meter aan de voorwaarden voor internationale kampioenschappen zoals het Vodafone Challenge toernooi. Dit toernooi werd in 2006/2007 bij Golf Club Elfrather Muhle gehouden. Daarnaast is de baan geschikt voor zowel beginners als ervaren golfers en is het hele jaar door bespeelbaar.

Golfclub Op de Niep: De golfbaan beschikt over een 18 holes Championship Course. De baan wordt gekenmerkt door de vlakke greens, maar wordt tevens goed beschermd door diverse bunkers waardoor uw nauwkeurigheid in uw spel op de proef wordt gesteld. Bij hole 13 wordt u degelijk getest. Hier heeft u weinig ruimte voor fouten. De baan heeft een lengte van 6.374 meter en heeft een par van 75.

Golfclub Schloss Haag: Tijdens de golfronde op deze vrij lange baan vindt u veel doglegs. De baan kent weinig hoogteverschillen. Een aantal holes vereisen te opperste concentratie. Tot slot kunt u na afloop een drankje doen in het clubhuis.

Golfclub International Moyland: Deze golfbaan, die zich bevindt in de gemeente Bedburg-Hau, omvat een 18-holes Steengrachtbaan met een lengte van 6.316 meter. Daarnaast ligt er nog een 9-holes Schlossbaan.

In december verloot Golfweekend een weekendje weg naar de achterhoek! Benieuwd naar de voorwaarden? Lees het hier!