Menu
Drenthe / Golfhotel / Golfweekend

Golfhotel in Drenthe met 27-holes aan het hotel

Betreed een wereld van exclusieve golfbeleving in dit prachtige Golfhotel in Drenthe. Speel tweemaal 18 holes op diverse lus combinaties en wordt wakker met een verbluffend uitzicht over de baan vanuit uw moderne kamer. Start uw dag met een heerlijk ontbijt in het clubhuis voordat u de green op stapt.

Hotel

Tijdens uw verblijf zult u worden ondergebracht in de lodges die zich bevinden op het terrein van de Golfclub. Er zijn in totaal 32 kamers beschikbaar, variërend van comfortabele kamers tot executive kamers. De meeste van deze kamers bieden een adembenemend uitzicht op de golfbaan wanneer u de gordijnen opent. Het ontbijt wordt geserveerd in het clubhuis, dat slechts op een korte loopafstand van het hotel ligt, ongeveer 100 meter verderop.

De comfortabele kamers zijn goed uitgerust met alle benodigde voorzieningen. Elke kamer heeft twee aparte bedden en een eigen badkamer met een ruime inloopdouche en toilet. Enkele van deze kamers bieden een prachtig uitzicht op de eerste tee van de Rode lus.

Voor meer ruimte en extra comfort kunt u kiezen voor de executivekamer, die groter is dan de comfortabele kamer. Deze kamers bieden een bureau en een extra zithoek voor uw gemak. Alle executivekamers hebben een prachtig uitzicht op de eerste tee van de Rode lus, in tegenstelling tot slechts enkele van de comfortabele kamers.

Golfhotel in Drenthe

Clubhuis

Op een korte wandelafstand van 100 meter van het hotel bevindt zich het Clubhuis, een ideale plek om uw dag te starten met een heerlijk ontbijt. Of u nu zin heeft in een ontspannen glas wijn, een smakelijke lunch of een uitgebreid diner, het Clubhuis staat paraat om aan al uw wensen te voldoen. Bij mooi weer kunt u ontspannen op het prachtige terras, terwijl bij minder gunstig weer de knusse bar met een warme open haard uitnodigt tot comfortabel vertoeven. Vanuit elke hoek geniet u van een adembenemend panoramisch uitzicht over de golfbaan en de charmante vijver. Of u nu een gepassioneerde golfer bent of niet, het Clubhuis met zijn gezellige restaurant heet iedereen hartelijk welkom.

Spelen op de golfbanen van de Drentsche Golf & Country Club

De golfbaan, ontworpen door Gerard Jol en bestaande uit 27 holes verdeeld in 3 lussen van elk 9 holes (geel, rood en wit), biedt unieke uitdagingen in verschillende omgevingen. De gele lus omvat een open parcours met diverse waterobstakels, terwijl de rode lus juist bosrijke holes heeft met uitdagende waterpartijen. De witte lus slingert door bestaande bosgebieden en biedt een geheel andere golfervaring.

Bovendien heeft de golfclub een aparte 9-holes PAR 3 baan. Toegang tot deze baan is alleen voor spelers met de juiste toestemming. De holes variëren in lengte van 80 tot 130 meter en bieden volwaardige greens met uitdagende hindernissen, ondanks de kortere afstanden. Daarnaast zijn er verschillende trainingsfaciliteiten beschikbaar, zoals een verlichte driving range, chipping green en putting green, om vaardigheden te oefenen en te verbeteren.

golfhotel in Drenthe

Wilt u meer weten over dit Golfhotel in Drenthe? Klik dan HIER voor meer informatie!

~

Golfweekend.nl X Boetiek Hotel BonAparte – WINACTIE! U leest het hier!