Menu
Redactie TIP

GOLFWEEKEND TIP: 3 Nederlandse Golfarrangementen

3 TIPS die u zoektocht naar een golfarrangement makkelijker maken. Verdeeld over heel Nederland bevinden zich een aantal parels aan golfbanen. Lees gerust verder en ontdek de 3 TIPS!

Golfarrangementen in Coevorden

Romantiek, gezelligheid en golf! U vindt het gehele plaatste tijdens dit golfarrangement in Coevorden. U verblijft in de prachtige omgeving van Coevorden. Het 4-sterrenhotel ligt op slechts 75 meter lopen en heeft een prachtige ligging aan de haven van Coevorden.

Na alle ontspanning gaat u naar de Semslanden, hetgeen waar u voor gekomen bent. De golfclub heeft een A-status en een 18-holes golfbaan. De baan is toegankelijk voor spelers met een handicap van 54 of lager. Wekelijks is er een inloop-wedstrijd voor diverse groepen.

Golfen met verblijf in B&B in Montferland

In het Gelderse dorp Zeddam ligt de sfeervolle Bed en Breakfast. De B&B beschikt over twee sfeervol ingerichte slaapkamers met ieder zijn eigen moderne badkamer. Met een prachtig uitzicht over de weilanden en het Bergherbos.

In het mooie Montferland krijgt u 2 18-holes greenfees aangeboden bij t’ Zelle en golfbaan Borghees. Golfbaan ’t Zelle staat bekend om zijn rust, ruimte en gastvrijheid. De Achterhoekse golfbaan, omgeven door een bosrijke omgeving, beschikt over 12 handicarts.  Golfbaan Borghees, net over bij ‘s-Heerenberg, is een toegankelijke golfbaan voor zowel beginnende golfers als ervaren golfers. De baan biedt niet alleen een schitterend uitzicht, maar is ook voorzien van 18 uitdagende holes, uitgebreide oefenfaciliteiten en een uitstekende horeca gelegenheid. Een aanrader is het zeker!

2 overnachtingen met 1 dag Golf in Brabant

Het hotel in Deurne, omgetoverd van klooster tot 4-sterrenhotel, beschikt over meerdere luxe en moderne hotelfaciliteiten. De omgeving is perfect geschikt voor fietsen en wandelen. U zult golfen bij golfclub Geijsteren, dat op zo’n half uur rijden ligt van het hotel.

Ooit al wezen overnachten in een voormalig klooster? U doet het in Brabant. Het hotel is uniek gelegen en is de perfecte uitvalbasis van een weekendje weg in Nederland. Het hotel beschikt over vele faciliteiten en hotelkamers, maar dat is nog niet alles. Bar Bistro biedt u aan het eind van de dag een heerlijk diner aan.

Gelegen in de bosrijke omgeving ligt 18-holes golfbaan Geijsteren. De eerste 13 holes zijn genesteld midden in de bossen. De overige 5 zijn maken via uitdagende waterholes de 18-holes compleet. De baan beschikt over prachtige fairways, uitdagende greens en lastige bunkers.

Geïnteresseerd in de golfavonturen in Hamburg! Lees het Hier!