Menu
Golfweekend / Noord-Holland

Groen, flora en fauna tijdens dit 2-daags golfverblijf in Heemskerk!

Golffanaat!

Genieten van de pracht van de hoofdstad van Nederland met een golfronde? Lees dan vooral verder! Geniet van een overnachting midden in het Recreatiegebied Spaarnwoude en golf een dagje in Heemskerk. Dit 2-daags golfarrangement biedt een luxe hotel met wellness faciliteiten en ligt op een steenworp afstand van mooie steden, zoals Amsterdam. In het hart van Kennemerland vindt u een prachtige 18 holes golfbaan, die een verrassende rust uitstraalt. De Heemskerkse is een parkbaan met veel groen, flora en fauna, en water.

Overnachting

Comfortabel en onbezorgd genieten is een must bij dit verblijf. Dompel weg in de sauna, het Turkse stoombad of in de Sauna. Trek de nodige baantjes ter ontspanning in het binnenzwembad. Vertoef een middagje in de beautysalon of verken de omgeving door het huren van een e-bike. Overnacht in één van de 35 hotelkamers nadat u een hapje heeft gegeten in het sfeervolle á la carte restaurant. Lunchen of dineren, het is er allemaal mogelijk.

Het hotel verhuurt, zoals gezegd, e-bikes. Maak prachtige fietstochten door de omgeving en ontdek wat voor actiefs Recreatiegebied Spaarnwoude te bieden heeft. Ook niet verkeerd om te vermelden, is dat de locatie zich bevindt in de buurt van de Nederlandse kust. Hier kunt u heeeerlijk uitwaaien. Kortom, deze locatie is perfect gelegen en heeft genoeg te bieden. En dan hebben we het nog niet eens over het golfen gehad!

De Heemskerkse Golfclub

DE bestemming voor iedereen die kan genieten van golf, of u nu beginnend bent of ervaren. Verbeter uw spel bij de golfbaan, ervaar de uitdagende Par 3 baan of bespeel de 18 holes Championship Course. Beide banen stralen verrassende rust uit, die bekend staan om de lengte van de holes, de uitgebreide flora en fauna en de uitdagende hindernissen.

Het uitzicht van de baan verraadt direct het karakter: Groen, flora en fauna, en water! In de verte zijn de havenkranen van het Noordzeekanaal te zien en tegen de horizon ziet u het topje van de kerk van Assendelft. Verken een wereld van uitdagende golfervaringen te midden van een prachtig natuurrijk landschap bij de Heemskerkse Golfclub. Hier ontvouwt zich een ultieme golfbeleving waar elke hole een avontuur op zich is.

Baanbrekend golfarchitect Gerard Jol heeft een meesterwerk gecreëerd met onze 18 holes baan, doordrenkt met uitdagende elementen en weelderige natuur. Terwijl je je een weg baant door de baan, kunnen de vele waterpartijen en diverse watervogels je aandacht trekken, vooral de familie Buizerd graag zijn aanwezigheid laat gelden bij hole 6. Het ontwerp van Jol zorgt voor een boeiende golfervaring met korte afstanden tussen greens en tees, verdeeld over een binnen- en buitenring. . We wensen je onvergetelijk plezier op onze 18 holes baan!

Maar dat is niet alles – voor degenen die hun vaardigheden willen aanscherpen of gewoon willen genieten van een andere golfuitdaging, biedt onze Par 3 baan een perfecte opstap. Met lengtes tot wel 166 meter is deze baan ideaal voor zowel beginnende als ervaren golfers. De ‘Weidelus’ 9 holes Par 3 baan bevindt zich in een idyllische driehoek naast hole 1 van de 18 holes baan en wordt omringd door natuurlijke waterpartijen die een prachtig decor vormen. De holes zelf zijn subtiel gevarieerd en variëren in lengte van 88 meter tot 166 meter, waardoor je verschillende uitdagingen tegenkomt.

Stap binnen in de golfwereld van de Heemskerkse Golfclub en laat je betoveren door de perfecte combinatie van natuurlijke pracht en golfplezier op elk niveau!