Menu
Baden-Württemberg / Bijzonder Overnachten / Duitsland / Golfweekend / Wellness

Wellness en Golfen in het Zuidwesten van Duitsland

Prachtige wellness en overnachten in een 5-sterrenhotel

Tijdens dit Wellness en Golfen in het Zuidwesten van Duitsland arrangement verblijft u in een prachtig 5-sterrenhotel. Tijdloos. Klassiek. Elegant. Dit hotel is een echt juweeltje onder de particuliere hotels in Duitsland. Ontstaan uit een postkoetsstation in het jaar voor de Franse Revolutie.

De volledig gerenoveerde Beauty SPA heeft op 10 januari 2023 haar deuren geopend! De Beauty SPA belooft ontspanning zoals u nog nooit eerder heeft ervaren. Met een groot overdekt zwembad, een exclusieve saunaruimte, een unieke sneeuwkamer, gezellige ontspanningsruimtes en een feel-good sfeer, wordt uw verblijf in de Beauty SPA een genot voor al uw zintuigen. Het middelpunt van onze nieuwe SPA is de schoonheidsstudio van Jaqueline Frank-Zepf. Hier kunt u hoogwaardige behandelingen, klassieke procedures en exclusieve wellness- en schoonheidsproducten ervaren.

Het hotel ligt in een prachtige omgeving. Het Zwarte Woud, Albtal, Odenwald en Rijnvlakte. Het zuidwesten van Duitsland heeft zoveel te bieden. Veel natuur, veel groen. Wilde rivieren en brede stromen. Donkere bossen en mooie valleien. Steden vol culturele schatten. Kloosters, kastelen en kerken. Dit alles wacht erop om door u ontdekt te worden!

Het hotel ligt ten westen van Stuttgart vlakbij de Franse grens. Het hotel bevindt zich op 380km van Venlo.

Golfen in het Zuidwesten van Duitsland – De langste hole van Europa?!

Naast het genieten in dit unieke 5-sterrenhotel, gaat u ook golfen in het Zuidwesten van Duitsland. Namelijk bij, Golfclub Gut Batzenhof. De 18-holes Classic Course biedt pure golfvariëteit. De golfbaan is goed onderhouden en heeft een paar unieke holes. De green van hole 9 is bijvoorbeeld compleet omringd door een bunker, de bunkers op hole 11 zijn in de vorm van handen en de green van hole 16 zijn samen met de fairway en bunkers gevormd als maan met 3 sterren. En als het niet gekker kan, misschien wel de langste hole van Europa? Hole 16 kan namelijk op 2 manieren gespeeld worden, als normale par 5 van 498 meter (gele tee), maar ook als par 6 van maar liefst 740 METER!?!

Komt u ook golfen in het Zuidwesten van Duitsland? Klik dan HIER voor meer informatie!

===============

Wilt u al onze golfarrangementen in Duitsland zien? Ga dan naar Golfen in Duitsland!