Menu
Golfweekend / Overijssel

Golf, allure en gastvrijheid in Overijssel

Dit prachtige golfarrangement in Overijssel, waar allure, stijl en een gastvrije sfeer centraal staan, biedt het hele jaar door ultieme gastvrijheid. Gelegen tussen weelderige groene weiden, omringd door de natuur, beschikt het over 76 suites, waarvan 41 in het hotel zelf en 35 op het omliggende landgoed. De faciliteiten zijn van topkwaliteit, variërend van actieve opties zoals tennisbanen en biljartlakens tot ontspanning in het overdekte zwembad, de sauna en het Health & Wellness Center. Daarnaast is er een prachtige 27-holes golfbaan in het bosrijke Enschede en een schitterende omgeving voor fiets- en wandeltochten, met de kunststad Ootmarsum in de buurt. Ontdek een oase van rust en comfort, omringd door de natuur, in dit bijzondere hotel. Kortom, dit golfarrangement in Overijssel biedt u ideale comfort.

Hotel

Het hotel, dat allure, stijl en sfeer als sleutelwoorden heeft, bieden u het hele jaar door ultieme gastvrijheid. U kunt hier het hele jaar door genieten. Het hotel doet er elk seizoen alles aan om zich van zijn beste kant te laten zien, om dagelijks het omliggende landgoed te laten stralen. Het hotel ligt genesteld tussen de groene weide en biedt genoeg ruimte en comfort in de hotelsuites. De ongekende privacy zorgt er voor dat u tijdens u verblijf tot rust kunt komen en niet lastig gevallen hoeft te worden.

Het hotel beschikt over 76 suites. 41 suites bevinden zich in het hotel en 35 suites zijn te vinden op het omringende landgoed. Het contact met de natuur valt tijdens het verblijf op, want dit is op elke plek aanwezig.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over meerdere faciliteiten van een hoog niveau. Denk hierbij aan actieve faciliteiten als tennisbanen en biljartlakens. Indien u toch toe bent aan wat ontspanning kunt u tot rust komen in het overdekte zwembad, de sauna of in het Health & Wellness Center waar u diverse behandelingen kunt reserveren. Bij het hotel kunt u rekenen op typische Twentse gastvrijheid, waar persoonlijke aandacht op één staat.

Golfbaan

In het bosrijke gedeelte van Enschede vindt u de 27-holes golfbaan. De golfbaan heeft diverse holes en biedt uitzicht over een typisch Twents landschap. Tijdens uw golfronde komt u meerdere uitdagende waterpartijen tegen waardoor elke golfronde een ware beleving is. Vanuit het clubhuis heeft u uitzicht op de golfbaan en op de indrukwekkende natuur. Door steeds twee 9-holes lussen te combineren, kunnen er drie verschillende 18-holes lus-combinaties gespeeld worden.

Omgeving

Bent u een actief persoon en wilt u naast golfen meerdere delen van de omgeving zien? De omgeving is prachtig gelegen om fiets- en wandeltochten te maken. Denk hierbij aan natuurgebieden als de Bergvennen en het Springendal. Het nabijgelegen plaatsje Ootmarsum staat bekend als de kunststad van het oosten. Hier zijn vele musea en galerieën te vinden, waaronder een openluchtmuseum en de galerie van Ton Schulten.

Een prachtige golfervaring beleven met wellness in Beieren? Lees het hier!