Menu
Bijzonder Overnachten / Duitsland / Golfen op meerdere golfbanen / Golfweekend / Nedersaksen / Overnachten aan de golfbaan / Wellness

Golfarrangement in Nedersaksen – 5-sterren kasteelhotel

golfarrangement in Nedersaksen

Uniek 5-sterren kasteelhotel

Op iets meer 2 uurtjes rijden van Enschede vindt u een prachtig 5-sterren kasteelhotel. Het is een prachtig luxueus hotel dat gevestigd is in een historisch kasteel uit de 16e eeuw. Het kasteel is gelegen in een schilderachtige omgeving in de buurt van het dorp Aerzen, omgeven door weelderige bossen en groene velden.

U verblijft tijdens dit golfarrangement in Nedersaksen in een de elegante kamers en suites, die zijn ingericht met antieke meubels en stijlvolle decoraties die de historische charme van het kasteel benadrukken. De kamers zijn voorzien van moderne voorzieningen, zoals gratis wifi, airconditioning en een flatscreen-tv.

golfarrangement in Nedersaksen

Ruime SPA

Tijdens dit golfarrangement in Nedersaksen, moet er natuurlijk ook ruimte zijn voor ontspanning. Ontspan en geniet in de SPAmet een 800 m² zwembad van 18 m, Finse sauna, stoombaden, sanarium met Liftlight, Infra PLUS Seats, Microsalt Salina Lounge, ijsfontein en een grote ontspanningsruimte binnen en buiten! Daarnaast is het ook mogelijk om massages en schoonheidsbehandelingen te boeken.

Golfarrangement in Nedersaksen

Golfarrangement in Nedersaksen

Het kasteelhotel is gelegen aan twee 18-holes golfbanen waar u gaat golfen tijdens dit golfarrangement in Nedersaksen.

  • Baron von Münchhausen (PAR 73) is een 18-holes golfbaan met een oppervlakte van ongeveer 70 hectare. De golfbaan is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving met een spectaculair uitzicht op het omliggende landschap. De inspanning van de beklimming – die ook met de buggy-vloot op speciaal aangelegde paden kan worden volbracht – wordt beloond met een indrukwekkend uitzicht op het prachtige heuvellandschap van het Weserbergland.
  • Lucia von Reden (PAR 59) is gelegen in een schilderachtige omgeving en biedt een uitdagende en gevarieerde golfervaring voor golfers van alle niveaus. De fairways slingeren door een afwisselend landschap met bossen, waterpartijen en heuvels, waardoor golfers telkens weer nieuwe uitdagingen en verrassingen tegenkomen tijdens hun ronde.

golfarrangement in Nedersaksen

Wilt u meer weten over dit golfarrangement in Nedersaksen? Klik dan HIER voor meer informatie!