Menu
België / Golfweekend

2-daags golfarrangement bij Henri-Chapelle

Dit 2-daags golfarrangement bij Henri-Chapelle biedt u een ideaal verblijf. Tijdens dit verblijf heeft u keuze 3 golfbanen en een overnacht u in één van de kamers die goed zijn uitgerust. Geniet naast het golfen van het landschap.

Hotel

Het hotel, dat beschikt over 11 kamers, verschillen van standaard kamers tot suite kamers en beloven u een aangenaam verblijf. De kamers zijn goed uitgerust en zijn voorzien van nieuw apparatuur. De kamer heeft een badkamer met toilet, wastafel, bad en douche.

In het restaurant kunt u genieten van de typische gerechten uit de streek.  Mocht u liever iets van de kaart kiezen, dat kan in het restaurant. De chef-kok werkt met de beste ingrediënten van lokale leveranciers.

Bij het hotel kunt u vanaf 13.00 uur inchecken. Op de dag van vertrek dient u voor 11:00 uur uit te checken.

Golfbanen

Henri-Chapelle beschikt over 3 golfbanen die bespeelbaar zijn voor zowel gevorderde als ervaren golfers. De banen zijn als volgt:

Les Viviers Par73 – Dit de 18-holes Championship Course van Henri-Chapelle. De baan kent meerdere uitdagingen, zoals valleien, waterpartijen en bunkers. De driver mag u zeker niet vergeten tijdens deze golfronde.

La Charlemagne Par70 – Deze golfbaan is zeker de moeite waard om een keer te belopen. Bij deze golfronde draait het op pure techniek. Elke golfer kan zijn kwaliteit hier testen om op die manier uw spel op de 18-holes te verbeteren.

La Chapelle Par31 – Wat deze golfbaan zo mooi en uniek maakt, is dat het gebouwd is door beginnen golfer. De baan is gemaakt de par 3 en par 5 en is de ideale tussenstap om de stap te maken naar een grote uitdaging. Deze 9-holes golfbaan is echt bedoeld voor de beginners.

Omgeving

De omgeving rondom Henri-Chapelle is prachtig. Het landschap is groen en heuvelachtig en kent een magische omgeving die genesteld is tussen de bomen, hagen, velden en fruitbomen. Op 30 minuten rijden van golfcomplex Henri Chapelle ligt Maastricht. Hier kunt u de pracht van Maastricht leren kennen en genieten op terras.

Wat maakt golf nou zo speciaal? Lees het hier!