Menu
Golfbanen / Redactie TIP

GOLFWEEKEND TIP: 5 POPULAIRE GOLFBANEN

GOLFWEEKEND TIP! 5 populaire golfbanen die elk een andere uitdaging bieden. Van het prachtige uitzicht tot diverse uitdagingen als waterpartijen en bunkers. Elke golfbaan is uniek op zijn eigen manier, en dat maakt golf zo mooi.

’t Zelle

’t Zelle is één van de mooiste golfbanen van de Achterhoek. Bij deze golfbaan staat rust, ruimte en gastvrijheid centraal. Na de 18-holes golfronde kunt u genieten in het restaurant met een heerlijke maaltijd en drankjes. De golfbaan heeft maar liefst 12 handicarts tot zijn beschikking. De golfbaan heeft naast een restaurant ook een golfwinkel.

De Zellerij, de naam van het restaurant en tevens ook het clubhuis, heeft naast het hoofdrestaurant ook een aparte serre. Het team van de Zellerij heet u van harte welkom voor een drankje en een hapje in het restaurant en op het terras.

In de ForeGolfers-golfshop bij golfbaan ’t Zelle hangt een ruime collectie aan golfclubs, golfkleding, golfhandschoenen, golfschoenen, golfballen, golftassen, golftrolley’s en nog veel meer.

Daarnaast kunt u uw elektrische auto opladen bij de oplaadpaal op het golfcomplex met twee aansluitpunten.

Golfen bij ’t Zelle inclusief overnachting? Bij dit 2-daags arrangement in de achterhoek maakt u het mee!

Keppelse golfclub

In het charmante dorpje Hoog-Keppel bevindt zich de Keppelse Golfclub, een prachtige golfbaan omgeven door het schilderachtige landschap van de Gelderse Achterhoek. Deze club bestaat al 96 jaar en staat bekend om haar warme en gastvrije sfeer, wat typerend is voor de hele regio. De 18 holes van de golfbaan zijn schitterend gelegen aan de rand van bossen, waardoor golfers tijdens hun spel kunnen genieten van een serene rust.

Als een van de oudste golfclubs in Nederland, begon de Keppelse Golfclub haar geschiedenis al in 1926. Sinds 2011 is de oorspronkelijke 9-holes baan uitgebreid naar een prachtige 18 holes baan. De faciliteiten zijn de afgelopen jaren aanzienlijk gemoderniseerd, inclusief een nieuw clubhuis. Hierdoor voldoet de club aan alle vereisten voor een fantastische golfervaring, of het nu in de ochtend, middag of avond is.

18-holes golfen bij de Keppelse met overnachting? Lees het hier!

Golfclub de Koepel

Bent u opzoek naar intens genieten van een mooi landshap met golf? Golfclub de Koepel biedt u een prachtig stukje natuurgebied dat in de vroegere jaren bekend stond als de Wierdense duinen. Bij deze golfbaan kunt u genieten van optimale speelkwaliteit. Golfbaan de Koepel nodigt u uit als gastspeler of als bezoeker.

De 18-holes par 70 baan is een uitdagende en afwisselende baan die gekenmerkt wordt door jeneverbesstruiken en oude inheemse bomen. De baan biedt zijn eigen karakter door het stuk heide met een schaapskooi waar omheen een aantal holes zijn gesitueerd. De zanderige ondergrond maakt het hotel vrijwel het hele jaar door goed bespeelbaar.

Overnachting met golf bij de Koepel? Het 2-daags golfarrangement op de Sallandse Heuvelrug biedt het u!

Golfbaan Borghees

Golfbaan Borghees is een golfbaan die net over de grens ligt bij Beek en ‘s-Heerenberg en is gelegen omringd door een prachtige natuur. Sinds 2015 is de golfbaan in Nederlandse handen en biedt het naast een 18-holes baan ook uitgebreide oefenfaciliteiten en een uitstekende horeca aan. Het is zeker de moeite waard om Golfbaan Borghees te bezoeken. De golfbaan is uitdagend voor zowel golfers als niet-golfers.

Wat is er lekkerder dan na het golfen samen een hapje eten en een drankje doen? In het restaurant staat het personeel voor u klaar om ontbijt, lunches en diners te serveren. Gastronomisch genieten is het uitgangspunt voor het horecateam. Ook niet golfers zijn van harte welkom voor vergaderingen, lezingen, feesten of om gewoon een hapje te eten.

Het clubhuis is dagelijks vanaf 9.00 uur geopend.

Dit 2-daags golfarrangement in Montferland biedt u naast de 18-holes golfronde een overnachting!

Golfclub de Semslanden

Wat golfclub de Semslanden zo speciaal maakt is dat het een zeer actieve club is. Voor iedereen is er wel een wekelijkse inloop-wedstrijd: heren, dames, mixed, greyhounds, jeugd, dal-uren-leden, etc. Daarnaast organiseert de golfbaan regelmatig één- of meer-daagse toernooien. Het etentje in het restaurant maakt de dag vol golf compleet.

Golfbaan de Semslanden, dat zich bevindt in Gasselternijveen, beschikt over 18 holes en heeft een A-status. De baan is toegankelijk voor spelers met een handicap 54 of lager.

Mocht u een handicart of buggy willen reserveren, is dit zeker mogelijk. Na het golfen kunt u een drankje doen bij de brasserie, een heerlijke plek om bij te praten. De golfbaan biedt een prachtig uitzicht op de golfbaan.

Golf bij de Semslanden en overnacht in Coevorden. Lees hier meer informatie!