Menu
Golfweekend / Overijssel

2-Daags Golfarrangement in Vechtdal met 18-holes golfronde

Geniet tijdens dit 2-daags golfarrangement in Vechtdal. In het oosten van Nederland gaat u als golfliefhebber een balletje kan slaan. Golf 18-holes bij golfbaan de Hooge Graven waarna er een heerlijk verrassing diner op u staat te wachten in het hotel. De golfbaan ligt op 7 minuten rijden van het hotel en ligt gelegen in een mooie en bosrijke omgeving.

Hotel

Met 37 comfortabele hotelkamers beschikt het hotel over genoeg kamers, variërend van 1 tot 2 persoonskamers. Het hotel biedt ruime kamers aan die voorzien zijn van een bad en een zitje, maar bieden ook kleinere kamers aan. De kamers voldoen aan al uw wensen!

De 1-persoonskamer, beschikt, zoals de naam al zegt, over een 1-persoonsbed. De kamer is voorzien van een bureau, een TV, gratis internet en een douche.

De kleinste tweepersoonskamer van het hotel is de comfort kamer. De kamer heeft een grootte van 12 vierkante meter. De kamer heeft twee eenpersoonsbedden, een bureau, een TV, gratis internet en een douche.

Toch toe aan iets meer gemak en comfort? De Deluxe kamer heeft een kamergrootte van 16 vierkante meter en beschikt over een bureau, een TV en gratis internet. De kamer heeft zowel een bad als een douche. Een aantal Deluxe kamer hebben een balkon.

Het pareltje van het hotel is toch wel de Superior kamer. De kamer beschikt over twee gescheiden bedden of een tweepersoonsbed, een bureau, een apart zitje, een TV en gebruik van gratis internet op de kamer. De badkamer beschikt over een bad en een douche. De Superior kamers zijn ruime kamers gelegen aan de rustige zijde van het hotel.

Golfbaan

Ontdek één van Nederlands mooiste bosbanen. De golfclub beschikt over een 18-holes wedstrijdbaan en een 9 holes Par 3-baan. Beide banen bieden een prachtige uitdaging voor zowel de hoge als de lage handicapper. De baan kent meerdere uitdagingen, zoals de snelle greens, de pittige bunkers en de strategisch geplaatste waterpartijen. Niet voor niets schaart Leading Courses Hooge Graven Golfclub Ommen onder de 25 mooiste banen van ons land.

Wellness

Tijdens uw verblijf heeft u na de golfronde de mogelijkheid om gebruik te maken van het uitgebreide sauna- en beautycentrum. Met uitgebreid bedoeld het hotel dan ook echt uitgebreid.

Denk hierbij aan een royale binnensauna met kleurentherapie, een Turks stoombad met geur- en kleurentherapie, een infrarood cabine, een gekoeld dompelbad, een royale Finse buitensauna, een arctic lavendelsauna, een whirlpool met kleurentherapie, een gevitaliseerd zout water binnenzwembad, een relaxruimte en een saunarestaurant waar u kunt genieten van een kop koffie of een maaltijd. Kortom, genoeg faciliteiten om helemaal tot rust te komen.

De wellness is alleen toegankelijk met badkleding.

Golf kent in de toekomst enkele kansen en bedreigingen. Benieuwd? Lees het hier!