Menu
Golfweekend / Redactie TIP

Verken Nederland: 3 Golfarrangementen van Drenthe tot Limburg

Tijdens deze blog gaat u kennis maken met 3 prachtige golfarrangementen die zich bevinden over heel Nederland. Van Drenthe tot Limburg tot aan Gelderland, alle golfarrangementen zijn uniek op zijn eigen manier. Verken Nederland tijdens deze golfverblijven. Benieuwd over welke arrangementen we het hebben? Lees gerust verder. Veel leesplezier!

3 daags golfarrangement op de Veluwe

Ervaar de pracht van de Veluwe tijdens dit 3-daags verblijf. U overnacht in een 4-sterrenhotel waarna u gaat golfen op 2 verschillende banen. Of u nu met familie, vrienden, uw partner of collega’s bent, ontspannen staat tijdens dit verblijf op één. Het arrangement biedt u tweemaal een uitgebreid ontbijtbuffet en eenmaal een 3-gangen diner. De Veluwe staat overigens bekend om de rustige en prachtige natuur, wat een mooie plek is om te wandelen en fietsen.

De twee golfrondes zult u golfen bij Golfbaan Landgoed Welderen en Golfbaan Heelsum. Golfbaan Landgoed Welderen is ontworpen door J. Eschauzier. Deze uitdagende golfbaan, die dicht bij het vriendelijke riviertje de Linge is gelegen en beschikt over schilderachtige waterpartijen, die tactisch spel noodzakelijk maken.

Golfbaan Heelsum is gelegen op voormalige heide- en zandgronden en is een ideale golfbaan voor zowel beginnende als ervaren golfers. De snelle greens dagen u uit om het beste uit uw golfspel te halen.

Golfen op een 27-holes golfbaan in Drenthe

Verblijf in dit prachtige hotel, dat vanuit uw hotelkamer een uniek uitzicht biedt over de golfbaan. De 27-holes golfbaan daagt u uit om tweemaal een 18-holes golfronde te spelen, over verschillende lus combinaties. Dit golfarrangement van 3 dagen voldoet volledig aan al uw wensen!

Alle kamers zijn comfortabel en stijlvol ingericht. Het hotel biedt 2 soorten hotelkamers aan, om er voor te zorgen dat u wensen overeenkomen met uw verblijf. Kies uit een Comfortkamer en een executive kamer.

De golfbaan, ontworpen door Gerard Jol, is opgedeeld in 27 holes, verdeeld in drie lussen van 9 holes: geel, rood en wit. Elke lus biedt een unieke uitdaging, met de gele lus die een open parcours met waterhindernissen heeft, de rode lus met bosholes en uitdagende waterpartijen, en de witte lus die door bestaande bosgebieden loopt.

Naast deze lussen heeft de golfclub een aparte 9 holes PAR 3 baan. Deze baan is exclusief toegankelijk voor spelers met baanpermissie en de holes variëren in lengte van 80 tot 130 meter. Ondanks de kortere lengte bieden deze holes volwaardige greens met uitdagende hindernissen. Daarnaast beschikt de club over verschillende oefenfaciliteiten, waaronder een verlichte driving range, chippinggreen en putting green.

3-daags Golfarrangement aan een 45-holes golfbaan

Ervaar de prachtige Zuid-Limburgse heuvels tijdens een onvergetelijk 3-daags golfarrangement. Geniet van twee dagen golfen in het schilderachtige landschap, omgeven door weelderige heuvels en groene fairways. U verblijft in een bijzonder golfresort waar de kamers direct aan de golfbaan liggen, waardoor u vanuit het hotel zo de golfbaan op stapt voor een dag vol plezier op de green.

Na een enerverende dag golfen is het tijd om na te genieten op het terras, met een prachtig uitzicht over de golfbaan. ’s Avonds kun je genieten van een heerlijk diner in het hotel, en ’s ochtends staat een smakelijk ontbijt voor je klaar, zodat je vol energie aan een nieuwe dag kunt beginnen.

Spannend, uitdagend, onvoorspelbaar, afwisselend en on-Nederlands! Zo wordt de golfbaan in het prachtige Limburg beschreven. De golfbaan beschikt over een 45-holes golfbaan, waar elke golfer voldoende mogelijkheden moet zien om zichzelf uit te dagen.

De 27-holes Champions Course kent genoeg diversiteit, waar elke Nederlander van opkijkt. De golfbaan heeft een uniek karakter met diverse hoogteverschillen en gevarieerde landschappen. Het terrein varieert tussen percelen met naaldbomen, open gebieden, waterpartijen en meerdere afslagen van hoger gelegen delen. Deze diversiteit zorgt voor een bijzondere en afwisselende golfervaring.

De 9-holes Compact Course is speciaal ontworpen om beginnende golfers met ‘Baanpermissie’ uit te dagen en te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen.

Daarnaast biedt de 9-holes par-3 oefenbaan een uitstekende mogelijkheid voor startende golfers, maar is ook geschikt voor golfclinics en bedrijfsuitjes.

In december verloot Golfweekend een weekendje weg naar de achterhoek! Benieuwd naar de voorwaarden? Lees het hier!