Menu
België / Limburg

3 Dagen genieten in een kasteel in Zuid-Limburg

3 Dagen genieten in een kasteel in Zuid-Limburg

Laat u lekker verwennen in dit mooie kasteel in Zuid-Limburg en ga 2 dagen golfen op 2 verschillende golfbanen in 2 landen en 3 dagen genieten in een kasteel in Zuid-Limburg. Na uw golfdag keert u terug in het hotel en geniet u van een heerlijk diner en komt u tot rust op uw hotelkamer. In de ochtend start u de dag met een uitgebreid ontbijt om daarna weer lekker te gaan golfen. Maak er een mooie golfvakantie van en geniet van dit 2 Landen Golfarrangement en 3 dagen genieten in een kasteel in Zuid-Limburg

U verblijft in een 4-sterren hotel, gelegen midden in het groen, nabij de Duitse en Belgische grens, in de heuvels van het prachtige Zuid-Limburg!

Laat u in de watten leggen in ons Spa & Wellness Center en kom tot rust in ons zwembad, de jacuzzigrot, onder de snelbruiner, in de Finse sauna en de Aroma- en Lichttherapie sauna.

Geniet daarnaast van de gastvrijheid en onze culinaire veelzijdigheid, tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet in restaurant ‘De Kruidentuin’ of een diner in een van onze restaurants. Gezellig natafelen in de Bar-Bistro, waar u de dag onder genot van een drankje afsluit en zich opmaakt voor een nieuwe dag die geheel in het teken staat van uzelf.

Wilt u meer weten over deze 3- daagse golfarrangement in een kasteel in Zuid-Limburg? Klik dan op de link voor meer informatie!