Menu
Gelderland / Golfweekend

2 Nederlandse Golfarrangementen richting de Duitse Grens!

Ontsnap aan de dagelijkse sleur met deze twee verleidelijke golfarrangementen in Nederland. Ontdek een wereld van luxe in Coevorden en Doetinchem, omgeven door uitstekende golfbanen die uitdagingen bieden voor spelers van verschillende niveaus.

2-daags Culinaire Golfarrangement in Coevorden en een dag heerlijk golfen

Culinair genieten is tijdens dit verblijf dan ook echt Culinair. De gehele reis is een totale ervaring, waar u heerlijk kunt slapen en genieten. Op slechts 75 meter van het 4-sterrenhotel bevindt zicht het kasteel in het oude graanpakhuis De Vlijt. De locatie heeft een schitterende ligging aan de haven van Coevorden.

Leef als een koning in het prachtige Coevorden. Alle kamers beschikken over luxe, denk hierbij aan een heerlijk bed en een regendouche. Mocht u op zoek zijn naar nog meer luxe, biedt het hotel een kamer met regendouche én bad. Luxe, luxe en nog eens luxe. De minibar wordt gevuld naar wens, kijk tv vanuit uw bed en maak gratis gebruik van internet. U zult overnachten in één van de volgende kamers: H Design King, H Design King Deluxe en H Design Suite.

Na helemaal volgegoten te worden met luxe bent u bijna vergeten waar u voor gekomen bent. Golf bij de Semslanden! De A-status golfbaan beschikt over een 18-holes golfbaan en is toegankelijk voor spelers met een handicap van 54 of lager. De o zo actieve golfclub is er voor iedereen. Wekelijks vindt er een inloop-wedstrijd plaatst voor heren, dames, mixed, greyhonds, jeugd, dal-uren0leden, etc.

Meer informatie weten over het arrangement in Coevorden? Lees hier HIER!

Chipje Putje Parretje – 2-Daags golfarrangement in Gelderland

Richting in het Oosten van het land ligt het gastvrije Doetinchem. Hier laat u zich verrassen door het karakteristieke gebouw waar u in zult verblijven. De villa heeft een eigentijds interieur en professioneel personeel. Het prachtige gebouw bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem.

U zult overnachten in één van de 42 hotelkamers, die allen op zijn eigen stijl en manier zijn ingericht. In de Landleven kamer bevindt zich een Skoonbed. De lichtinval op deze kamers maakt het zo mooi. Andere kamers beschikken over een Auping bed. Kamers zijn aangepast op behoeftes. Bent u een relaxer of meer een romantisch type? Voor ieders wat wil tijdens dit verblijf.

Golfbaan ’t Zelle in Hengelo en Golfclub de Keppelse in Keppel nodigen u uit om de 18-holes te bespelen. Tijdens uw verblijf heeft u de keuze om op één van de golfbanen te golfen. Op beide golfbanen komt u diverse uitdagingen tegen. Golfbaan ’t Zelle heeft een 18 holes baan en daarnaast een 9 holes baan met korte holes. De holes zijn uitgezet langs en soms over prachtig oud geboomte en kronkelende beken, die verschillende waterpartijen verbinden. Golfclub De Keppelse heeft een gevarieerde 18 holesbaan. U speelt langs prachtige bosranden en uitdagende waterpartijen met zicht op het dorp Hoog-Keppel. Zowel voor beginnende als meer gevorderde spelers is deze baan uitdagend.

Meer informatie weten over het arrangement in Gelderland? Lees het HIER!