Menu
Golfweekend / Redactie TIP

Wat zijn de top drie golfarrangement in Nederland? Vind het hier!

Neem een kijkje tussen de populairste golfarrangement van Nederland. Alle 3 staan de arrangement hoog in populariteit op het gebied van golfarrangementen in Nederland, wie met zijn schitterende uitstralingen zeker de moeite waard om te bekijken.

‘Golfen tussen de hunebedden van Drenthe.’

Verblijven op de best beoordeelde golfbaan van Nederland doet u in Drenthe. Dit schitterende golfarrangement staat getypeerd als een Inland Links Course en is één van de meest uitdagende golfbanen van Drenthe. Naast een 9 holes Championship baan beschikt het resort over een Par 3 baan, driving range en chipping- en putting greens.

Tijdens uw verblijf overnacht u in het 4-sterrenhotel in Erica, wat is gevestigd aan de rand van natuurgebied Bargerveen/Veenland. Ook geeft het hotel geeft uitzicht over een prachtig groene weide en biedt ultieme rust en ontspanning.

3-daags golfavontuur met culinaire verwennerij

Met keuze uit 5 verschillende golfbanen heeft u tijdens dit verblijf aan keuze geen gebrek. Het verblijf zal plaatsvinden in het dorp Made met een prachtige omgeving om te fietsen. Het hotel beschikt over professionele faciliteiten, zoals à la carte restaurant Fundi, waar heerlijke lichte maaltijden geserveerd worden. Houdt u zo nu en dan van het bezoeken van een pretpark? Efteling ligt op 25 minuten rijden!

In dit golfarrangement zitten 2 greenfees van 18-holes. Het arrangement geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit 5 golfbanen. Al de 5 golfbanen zijn te vinden in de omgeving van Made. Elke baan heeft zijn eigen uitdagingen en zijn eigen unieke plekken. De moeite dus waard om een kijkje te komen nemen.

Ontdek de Groene Oases in Herkenbosch

Aan uitdaging geen gemis tijdens dit golfarrangement in Herkenbosch. De vele meters hoogteverschil en de grootte van de golfbaan zorgen voor een prachtige golfervaring, waar u tijdens het golfen wordt u uitgedaagd door vele bomen en fairways. Dit kan zorgen voor een aantal spannende potjes!

Op 5 minuten rijden van de golfbaan ligt het schitterende landgoedkasteel waar u tijdens uw verblijf verwent wordt met een 3-gangen diner. ‘S Ochtends wordt u rijkelijk ontvangen tijdens het uitgebreid ontbijt, waar u wakker wordt tussen het cultuurvolle en groene landschap. De bossen, rivieren en moerasgebieden zorgen voor een verblijf om nooit te vergeten.

Opzoek naar arrangementen nabij de Nederlandse hoofdstad? Kijk HIER!